夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Del

子爵府

2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 如何化解紅事與白事相沖

過0左咁耐唔會沖0架喇~~

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

一般過左有100天,就很多人都接受.覺得沒關係.你先生參加都可以了.他們參加應該也沒什麼問題吧.不過最好他們先參加了一些喜慶事,再來就更好了.

大宅

過了100日, 應該沒有多大問題, 如果有問題都是你們, 你自己想想吧?

別墅

通常做完身後事開始計100日後 就乜野紅事都可以參加
除非係你外家d人介意啦 如果唔係 都唔會有問題既
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

男爵府

那是自己的父母,最親的人,難道不想父母參加自己婚禮,你先生做得很對,不明白顧忌什麼
有捨必有得 有得必有失

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 2016畫展勳章

百無禁忌, 我結婚前一個月c完亞爺再c姑長, 我都照結.

不過有個親戚夠膽c係我擺酒個晚做姑長帛金比我老豆, 痴鬼線, 要比都係比姑姐啦, 啋過你.百無禁忌百無禁忌

男爵府

甘耐日子啦...無咩問題既

洋房

我睇過本書話有bb唔可以參加紅白事, 咁60大壽去唔去得? thx!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5