跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你地bb坐bb車正唔正經架?

我阿仔超百厭, 坐坐下bb車喜歡令轉身企係度, 成日要我抱. 你地阿b係唔係咁架 有咩計可以令佢坐得正經d呢

大宅

Re: 你地bb坐bb車正唔正經架?

我亞b係

民房

我個b, 坐bb車我會幫佢用安全帶, 等佢唔可以轉來轉去, 不過, 如果bb車一停, 佢就要求我抱佢, 好煩!!!

洋房

Me too me too!!!

Therefore, every morning, when I take him to 99 place, need daddy to put him in the bb car, otherwise :-( .

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

早2個月時已經可以突然坐o係架bb車度企左起身,但架車係一路行緊...
激到我屎...
依家坐士的車...個人一定有半個身o係車外面...所以要睇得好緊...

男爵府

畀面勳章

我個個都係,人地bb就坐車,我bb就企車,仲要一路拎我掛係車個到個袋d野出黎,打佢都仲對住你笑
kawai928:
因咩解究你次次張b仔相唔係食野就飲野既?????好為食呀...b仔

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

HEIDICHOI 寫道:
我個個都係,人地bb就坐車,我bb就企車,仲要一路拎我掛係車個到個袋d野出黎,打佢都仲對住你笑
kawai928:
因咩解究你次次張b仔相唔係食野就飲野既?????好為食呀...b仔

嘩哈哈~~咁係因為我地屋企位大哥好鐘意食野...
佢岩岩飲完奶飽晒...但見到我地食野佢就會飛走個奶樽...極速爬過黎"wear"住我地d衫唔比我地走,之後伸手搶我地d野食架喇...
所以我食野要好神秘~

複式洋房

Marcus仔坐車仔時鐘意
1.雙手"wear"住果條橫柄
2.放隻豬腳上果條橫柄度
3.令轉頭向后望

但吾鍾意俟落去背墊度,鐘意坐直個身!

大宅

彤彤豬坐BB車時,都好鍾意向後望,望下我地,又會放隻豬腳係橫柄度(一D斯文都無...),無咩世藝就咬個橫柄,個身就好似大爺咁唉身唉世...無佢乎...BB愈大愈坐唔定啊...

子爵府

浩揚仔多數都坐得好定. 同自己

等待驗證會員

Yuki妹妹咪又係一d儀態都冇,一樣咁放隻豬腳係橫柄度,但都okay冇話扭抱, 除非夜晚條街黑(ma ma)佢驚就喊要人抱.

首頁

尾頁

跳至