跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你地bb鐘唔鐘意去playgroup?

我bb唔知點解好會怕,一直要我抱住,
你地bb會唔會咁架?

洋房

Re: 你地bb鐘唔鐘意去playgroup?

我的仔仔由8個月開始返little gym, 到現在有時仍唔肯圍圈面對其他bb ,但比一開始已叫勇敢左d。

複式洋房

我bb去babysky攪的playgroup, 就冇話怕生, 見到想玩的野會自己爬去玩, 上次仲識同人爭玩具玩添呀!

別墅

我bbo頌未返playgroup,但每次去街見其他baby,佢都好雀躍,我想問大家有冇九龍區(tst)o既playgroup提意呀

:-D 8-) :-? :-P :-P

大宅

BK Milk勳章

Germanlin,

Do you think Littlegym is good?

大宅

Germanlin

我bb都係返little gym架, 佢邊sat 1130am, 你地呢?

我bb不嬲都係唔怕醜, 所以佢都表現okay呀, 會唔會佢細個時少同其他人接觸, 所以咁樣?

洋房

bcwong 寫道:
Germanlin,

Do you think Littlegym is good?

都唔錯。

在bb太小時(1歲半前),我會揀little gym, 因近家,又在星期六、日,我和丈夫都可以出席。所以我已報了9月至1月的春季課程。

d導師都好nice,設備唔錯,課室的透明度非常高,我可以拍下他和爸玩的情況。但都頗貴。

洋房

gloria.glory ,

我返沙田sun班。
bb自小也有去茶樓和聖堂,都唔知點解他那麼細膽,(唔知是否懷孕時嚇親他 ?-( )但practices makes perfect, 他都大贍左d。

大宅

我想問下littlegym 係邊
我而家都係join ####攬既playgroup咋

洋房

http://www.thelittlegym.com/gym/default.aspx?gymid=274

HK only have two centers, one in TST, another in Shatin.

別墅

我bb 1st 返the little gym是免費試堂,現在唔知仲有無呢?

大宅

BK Milk勳章

Anyone tried Kindyroo?

別墅

Where is it?

bcwong 寫道:
Anyone tried Kindyroo?

大宅

BK Milk勳章

allyri,

did you go to littlegym on the weekday or weekend? I call littlegym today and the sales says the weekend class is full and persuades me to join the one on weekday. but i need to go to work and can't arrange it

大宅

BK Milk勳章

Kindyroo is in Central.

Its website is www.kindyroo.com.hk

別墅

hI bcwong,
我E家轉了去Little Dynamites,訓練下BB右腦+有英文學(ENG native speaker 教).

bcwong 寫道:
allyri,

did you go to littlegym on the weekday or weekend? I call littlegym today and the sales says the weekend class is full and persuades me to join the one on weekday. but i need to go to work and can't arrange it

首頁

尾頁

跳至