意見反饋
義工

產前產後 今日: 18|主題: 240810

跳至
你地臨生前個肚有幾大呀?

複式洋房

國民生產總值:376

你地臨生前個肚有幾大呀?

如題

伯爵府

國民生產總值:17866

Re: 你地臨生前個肚有幾大呀?

41.5吋

大宅

國民生產總值:2221

無度,不過好似係7個月個陣44寸,我7個月個陣人人都話你生得喇?我話我7個月咋....
到差唔多生得就比人話你孖胎啊?總化我個肚就勁大啦...所以生巨嬰囉......

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

上一胎臨生前39吋腰 點知生個大bb
今胎我諗應該會再大d

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

8個月40,最尾2個月突然去到44

伯爵府

國民生產總值:17010

醒目開學勳章 畀面勳章

40吋

大宅

國民生產總值:3220

39inches~

大宅

國民生產總值:2073

下...我而家得7個月但係都已經有41-42吋喇喎, 咁係咪我個b巨得滯?
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

大宅

國民生產總值:1631

第一個53吋
第二個60吋D大肚裙要媽咪幫我車。生第一個同而家比重咗70磅想死呀 :-( :-( :-(

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

42寸
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

禁止訪問

國民生產總值:2701

男爵府

國民生產總值:8118

42-43吋

複式洋房

國民生產總值:432

吓!我得37吋咋,不過個女都有7磅。

大宅

國民生產總值:4698

39吋, 個女出世有6磅
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

國民生產總值:2191

我才32吋,仔有6磅。

大宅

國民生產總值:1411

好媽媽勳章

42吋

別墅

國民生產總值:952

Now i'm 31wks 5days but the tummy only 36 inch. many people said my tummy is tooooooo small......

大宅

國民生產總值:1979

我未生 ar, 不過而家都差不多有 40 吋 la
阿 b 而家就 7 磅幾
出世又會大 d ga la

民房

國民生產總值:51

41.5"
and my son is 9 lbs when he was born!!!
我的肥仔Zachary was born on 24/7~4.045kg -->30/8~5.64 -->29/9~6.95kg

侯爵府

國民生產總值:24263

39" my son is 6.12lbs

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.