意見反饋
義工
[2005年] 大埔lemon tree自組playgroup,最後報名日期為6/8,敬請留意

大宅

國民生產總值:1785

大埔lemon tree自組playgroup,最後報名日期為6/8,敬請留意

英文playgroup有冇人有興趣呢?
內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
$440/4堂, 每星期返一堂
9月開班,18個月-21個月大bb
名額8個,星期時間任選,就大家方便
有興趣請按此報名

男爵府

國民生產總值:8583

Re: 大埔lemon tree自組playgroup

bobohau,
好"底"呀!

大宅

heehee.......係呀,又近我呢,所以諗住返呢間囉

複式洋房

國民生產總值:123

我是新加入的0503媽咪,雋雋到9月滿18個月,所以對呢班playgroup有興趣。我住上水,現在每Sunday到元朗Kid's Corner 上 playgroup for toddlers (<18 mo). 上了個多月,開始覺得每次都唱差不多的歌和活動,雖然雋雋好enjoy,但總覺得進步不大。可能是我心急,<18 mo 是應該只做到唱唱歌和郁

http://hk.myblog.yahoo.com/chick-piglet歡迎觀看雋雋的網誌 Chun Chun's Blog

大宅

詳情請按此[quote]
Chickmom 寫道:
我是新加入的0503媽咪,雋雋到9月滿18個月,所以對呢班playgroup有興趣。我住上水,現在每Sunday到元朗Kid's Corner 上 playgroup for toddlers (<18 mo). 上了個多月,開始覺得每次都唱差不多的歌和活動,雖然雋雋好enjoy,但總覺得進步不大。可能是我心急,<18 mo 是應該只做到唱唱歌和郁

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.