潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

>(@"@)< 有無 mami 睇o左軟硬 Long Time No See 又買o左軟硬制服比 BB ?

噚日終於睇到軟硬 LonG Time no See 啦 ...
噚晚考慮o左好耐,終於係散場時忍唔住買o左件<軟硬制服T > 比 BB ~ 阿 Jan 款o黎架 !!
得一次聽演唱會見咁多人打蛇餅買記念品 ...
但件 T 既質地真係 ok 喎 !!

洋房

Re: >(@"@)< 有無 mami 睇o左軟硬 Long Time No See 又買o左軟硬制服比 BB ?

Can you post it out? How much? Thanks.

大宅

Re: >(@"@)< 有無 mami 睇o左軟硬 Long Time No See 又買o左軟硬制服比 BB ?

$240 ~
有阿葛款 & 阿 Jan 款 ...
今晚先擺張相啦 !!

lydiang 寫道:
Can you post it out? How much? Thanks.

侯爵府

你地就好啦, 我都好鐘意軟硬架... 好想睇show.... 好想買tee呀... :-( :-( :-( :-(

大宅

你可以上火車站買架,佢擺係出面賣的。
大人小朋友都有,可以一齊著 ...
但大人要成$300 幾,我唔捨得買比自己 ...

$240 都幾貴,但我好鍾意 Jan,同埋唔知軟硬有無幾會再開,所以貴都買囉 !佢入場時送埋個阿 Jan 面具,好靚架 !

同埋我個仔都叫 Jan 嘛 !!

stephenietam 寫道:
你地就好啦, 我都好鐘意軟硬架... 好想睇show.... 好想買tee呀... :-( :-( :-( :-(

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我5/8去睇,我驚好多人排隊,好想買呀! :lol:

大宅

雖然要排隊,但係好快就排到架啦 ...
佢o的衫本來係係世貿中心賣,果時有成千人日日排隊,係佢o地開始第一場就開始搬去紅館賣,所以好多人都排隊買。

不過係鍾意佢o地既就會想買囉,唔鍾意既就覺得唔抵囉 !!
重有每人限買 2 件貨咋 !

bernardvictoria 寫道:

大宅

HYJune 寫道:
佢o的衫本來係係世貿中心賣,果時有成千人日日排隊,係佢o地開始第一場就開始搬去紅館賣,所以好多人都排隊買。

[quote]
[/quote]
你排咗幾耐呀????我尋晚都有睇,坐第6行......super good show 呀jan唱流行曲時最靚呀 ,但係我入場時好多人排隊,所要無買,又唔知散場有得買喎 :-( 遲d去買先

大宅

GooD sHow ~ 麥當勞薯條 ... 條 ... 條 !!
本來我買唔到飛,好彩係 BK mami 到賣到兩張飛咋。

我噚晚入場時見好多人,同埋覺得好貴呀 ...
不過入去越睇就越想買,因為實在太得意啦,所以一散場就走去買 ... 我排o左大約 10分鐘啦 ... 可能好多野賣晒,所以排得好快。

HystericMini 寫道:
[quote]
HYJune 寫道:

[quote]
[/quote]
你排咗幾耐呀????我尋晚都有睇,坐第6行......super good show 呀jan唱流行曲時最靚呀 ,但係我入場時好多人排隊,所要無買,又唔知散場有得買喎 :-( 遲d去買先 [/quote]

大宅

10分鐘咋??? 真係後悔啦 :-(
係呀,首歌真係幾好笑,同eason 唱歌真係好掂

大宅

唔緊要啦,想買既都重可以紅館買番 ...
我覺得最搞笑係 " delay no more ",細個好興用o黎講笑,好耐都無聽既人講啦 !

男爵府

我7點幾去

大宅

買哂??? d紀念品係唔係著住面具個件衫呀??

男爵府

everyday有新的

複式洋房

我見到有童裝賣我先至買,我一家三口都買了,雖然貴啲,但一家人著都好sweet呀 :-P

大宅

件tee係點ga,可以post張相出o黍嗎?thx~

大宅

賣晒咁牟利 ?!

[quote]
我7點幾去

別墅

原來有童裝, 早知我都買啦, 唔知世貿有冇得買呢?
[img align=left]http://saliericomcom.web.infoseek.co.jp/sozai_kkj/icon_illust/icon/hand/animal/chara_gif/nengazaru/mizaru_l01.gif[/img][img align=left]http://saliericomcom.web.infoseek.co.jp/sozai_kkj/icon_illust/icon/hand/animal/chara_gif/nengazaru/iwazaru_l01.gif[/img][img align=left]http://saliericomcom.web.infoseek.co.jp/sozai_kkj/icon_illust/icon/hand/animal/chara_gif/nengazaru/kikazaru_l01.gif[/img]

大宅

我整o左相 lu ...

請接 *~* ~> 軟硬制服 Jan

大宅

首頁

尾頁

跳至