跳至
[2005年] bb 車

首頁

尾頁

洋房

bb 車

前輩媽媽, 想請教咩牌子bb車好呢?? 購買時又要注意咩呢?

等待驗證會員

Re: bb 車

我比較喜歡雙向既手推車, 因為我個女有一排推佢出街, 佢一定要望到我

洋房

似乎無咩人對依家用緊既bb車有投訴

伯爵府

Suggestion: Graco, 又平, 又輕, 購物籃大, 摺起都算慳位.

我用緊combi, TM 359, 輕就輕, 摺起慳位, 全蓬, 不過購物籃太細, 放唔到D乜野, 窄, 我BB中至大碼有D迫, 平敞背頂會屈起BB見瞓得唔係好舒服, 不過大大下當士的車, 都OK既...

大宅

好媽媽勳章

mylulu007 寫道:
Suggestion: Graco, 又平, 又輕, 購物籃大, 摺起都算慳位.

我用緊combi, TM 359, 輕就輕, 摺起慳位, 全蓬, 不過購物籃太細, 放唔到D乜野, 窄, 我BB中至大碼有D迫, 平敞背頂會屈起BB見瞓得唔係好舒服, 不過大大下當士的車, 都OK既...

十分同意!! 上落車咯陣就覺得好方便, 到個仔坐左落去又好似窄窄地.....

伯爵府

醒目開學勳章

你要問下自己, 單拖要上巴士或要收起BB車既時候可唔可自己收? 屋企附近方唔方便BB車出入? 想BB坐到幾大? 等等問題....
我個人覺得combi 係款幾好, 不過就逼左d, BB大左可能未必啱坐
P3 樣樣都好, 不過就係衰太重(如果唔重, 我一早買左佢啦 )
capella都ok, 唔太重, 不過款式我個人就覺得普通(我老公就係買左呢個牌子 )
其他牌子我就唔清楚, 無得俾意見

首頁

尾頁

跳至
熱門主題