產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

※~7月媽咪聚會報名處~※

想問下各位7月媽咪有冇人出席聚會?
而且想問下大家意見想去邊到聚會.....

----------姓名----------出席人數-----提議聚會地點-----
(1)loveycat_0724 ----我&BB-------(未諗到)-------

大宅

Re: ※~7月媽咪聚會報名處~※

(2)tobey----我,bb,我有個朋友可能都黎---(唔知)

男爵府

----------姓名----------出席人數-----提議聚會地點-----
(1)loveycat_0724 ----我&BB-------(未諗到)-------
(2)tobey----我,bb,我有個朋友可能都黎---(唔知) ------

大宅

[quote]
loveycat_0724 寫道:
(2)tobey----我,bb,我有個朋友可能都黎---(唔知) ------
(3)petpang----我 & bb / 大女 ----(無所謂) ----

[url=http://lilypie.com][/url

大宅

其實您地可以去"王國媽媽會"裡面既2006年7月媽咪到post
因為個到會有好多7月媽咪架~~

男爵府

畀面勳章

(3)petpang----我 & bb / 大女 ----(無所謂) ----
(4)洛紫----------------我 & bb---------(跟大隊=v=)--
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

畀面勳章

cat~
我已經係七月媽咪會度開左post啦~
因為呢個post係咁跌,我怕大家睇唔到呀,
所以分開兩邊post啦~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

洛紫,

@[email protected]~我都開左wo~

男爵府

畀面勳章

暈...唔知係咪太累,尋日開post果時明明見到你未開我先開架咋~kaka~
不過唔緊要啦,係wor,我見到有d人話帶埋老公,你有冇諗住叫埋佢去呀?
如果有人帶老公,佢放假的話我都可能帶呀~唔使拎咁多野麻~

男爵府

洛紫,

我當然想佢陪我去啦~有人幫我抱bb同拎野ma~
但係佢一定唔會肯陪我去~ :-(
除非世界變左啦~佢就可能會既~

男爵府

畀面勳章

點解呀?係咪因為女人聚會呢@@?
我本身都覺得我老公唔會去架,但咁而家又唔係得佢1個男人,
有其他媽咪都同埋老公去啦,你試下咁同佢講囉~
不過我都未同我老公講,但我諗佢有假都實會陪我...
因為佢太緊張個女,佢實怕我一個人手滕腳震整親阿b~

首頁

尾頁

跳至