香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大埔扒王之王自助晚餐 (街坊推介: oliver 更好!)

經過佢門口,見weekday 收$88 (+10%),有無人試過,ok 嗎?

而季節週而復始,尤如旋轉木馬不停的轉,我們迷失在時間的巨輪中,我們祇能回望,卻不能返回往昔的歲月,惟有在這旋轉遊戲裏不停的轉。
Circle Game - Joni Mitchell

複式洋房

Re: 大埔扒王之王自助晚餐

我冇試過, 但如果係 $88又幾平禾. 佢平日食個晚餐都要咁啲價錢啦. 最怕係平咗但食物質素低咗.
[size=medium]YEE

男爵府

我覺得唔得lor......我情願過隔離oliver食...

民房

yes,oliver 的pizza 好好味

複式洋房

我都好想去oliver試吓, 貴唔貴呀

複式洋房

請問oliver 有無自助餐食?

而季節週而復始,尤如旋轉木馬不停的轉,我們迷失在時間的巨輪中,我們祇能回望,卻不能返回往昔的歲月,惟有在這旋轉遊戲裏不停的轉。
Circle Game - Joni Mitchell

民房

no,不過pizza好大好低吃,午餐都ok,節日就唔低吃,份量較少

複式洋房

搵日去試吓先, 咁價錢方面又點呀

民房

大埔來說,貴了少許,但意大利餐廳來說,就一定平!

大宅

henhen 寫道:
我覺得唔得lor......我情願過隔離oliver食...

我都覺得係lor,連我d細路都話佢超唔掂,如果係oliver食,平均計每人都係咁上下價錢咋麻﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

複式洋房

聽你哋咁講 OLIVER 都唔錯禾.................. 搵日真係要同老公試吓先

複式洋房

OLIVER 我都有試過兩次, 味道不錯, 最好人多一起去,
因為可以試多一些種類, 其實價錢我都認為不貴.

男爵府

2019新春慶豚圓

下次去試下先

大宅

2019勳章

Oliver好味道 ! 特別係芝士南瓜雞肉車輛粉!
羊肉中東飽, 正呀!

大宅

Oliver好味道正喎! 我試過佢個下午茶set好得,囡囡話好靓又好味!

禁止訪問

男爵府

OLIVER 的食物較好味.

hkcwchan 寫道:
OLIVER 我都有試過兩次, 味道不錯, 最好人多一起去,
因為可以試多一些種類, 其實價錢我都認為不貴.

大宅

2019勳章

Agree!!!

Oliver 好味好多, 美中不足係menu唔會轉, 如果食多幾次就會覺得厭! 所要多d人食,試唔同款式.

男爵府

我去左oliver食晚餐了, 真係幾好食, 多謝各位的推介.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8