烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想知 "Italian Tomato" 半自助餐掂唔掂??

如題! thanks.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

伯爵府

Re: 想知 "Italian Tomato" 半自助餐掂唔掂??

如果你鐘意食蛋糕都ok o架﹗食番3件都抵番啦﹗

仲有食少少意粉、飲杯野,120蚊,仲要係dinner,都幾抵o架﹗

公爵府

好媽媽勳章

Re: 想知 "Italian Tomato" 半自助餐掂唔掂??

ok al~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

綠茶cake 幾

侯爵府

畀面勳章

我覺得如果你鐘意食蛋糕都算ok扺....但只得90分鐘

珊瑚宮

好正, 旦糕, 意粉. pizza 重正, 因是叫先做, 所以要等耐些.

子爵府

請問邊到有得食?

別墅

Could you please tell me where & the tel no. as I want to try next time. :mrgreen:

大宅

i want to know too

男爵府

好媽媽勳章

http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=5096

男爵府

都ok 既. 不過佢d 飯, 意粉, pizza要等耐d, 你一去到就好叫....係尖沙咀太陽廣場2/F, next to dutyfree, 即gucci 對面

首頁

尾頁

跳至