家庭理財

跳至

首頁

尾頁

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

857依家買貴唔貴?

如題

子爵府

2019勳章

Re: 857依家買貴唔貴?

等下啦,我都等緊價入貨...

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁幾錢到入好呢?

子爵府

2019勳章

咁你問自己覺得個市仲有冇得去多几多,我會等佢跌到8.3樓下先入第一次,不過可能都吾會入住或者等跌多D先入....最好7字啦....

天珠殿

我估都會回下ge,不過我估我未必會等到8.3或7字頭先買,因為857可以睇長線de嘛 :lol:

大宅

我都想入,前排係8.3入,8.87放著佢,然後佢就不斷跌,又跌唔到我想入的價,唔知會唔會再跌,我睇應該都唔會再點跌,呢排個市係咁升,可能要特耐下先有機會入.佢係唔係九月派息?我想入來等派息.

首頁

尾頁

跳至