夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

兩公婆會這樣嗎?

:weapon:

民房

Re: 兩公婆會這樣嗎?

會呀!我玩電腦,佢打機!女的初初會不開心,但男人鍾意有私人時間!

子爵府

好多人都係咁架啦,,特別而家,個個屋企都有電腦,什至乎每人一部,就更加各有各.你唔習慣覺得佢唔理你?你同佢講每日抽三十分鐘溝通下.

大宅

都會架~~我會講架.陪下我呀..咁佢一係話一陣過黎.一係話叫我去陪下佢打機.睇t v或訓下...我會用d語氣<爹>d咁講.要叫陪我.通常都ok

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

會呀, 各有各上網

別墅

我地都會各自各做自己野ga, 但係如果我覺得好悶, 頂唔順ge話, 我會出聲叫佢陪我, (多數叫佢陪我出街, 食野等!)
但係如果佢有公司野做, 佢就唔會睬我lo! :-(

男爵府

jj-egg 寫道:
會呀!我玩電腦,佢打機!女的初初會不開心,但男人鍾意有私人時間!

係囉,我兩公婆都係,我用電腦時c6會看電視,有時大家會換位,但我們的位置係可以望到大家,所以都會扮

男爵府

我同我老公都係甘樣架...甘既方式幾好呀...e 幾年都係甘架...ok 喎 [quote]
Japenese 寫道:

係囉,我兩公婆都係,我用電腦時c6會看電視,有時大家會換位,但我們的位置係可以望到大家,所以都會扮

複式洋房

你都好丫佢會過黎 , 我個c6話都係o係同一間屋姐...
咁咪係陪緊你囉...

yantonbabyshop 寫道:
都會架~~我會講架.陪下我呀..咁佢一係話一陣過黎.一係話叫我去陪下佢打機.睇t v或訓下...我會用d語氣<爹>d咁講.要叫陪我.通常都ok

複式洋房

我個佬都係見我同亞仔玩or睇電視呀, 佢咪入房玩電腦囉, 我唔嗌佢陪下亞仔, 佢真係會玩到佢夠為止先出番黎, 有時唔夠喉, 仲要落街打兩鋪機!!! 跟住平時都冇兩句, 係到"愛愛"時間先同你講多兩句, 但通常呢個時間會引起我極度反感! 點解係要到佢有需要先記得你0既存在? 所以我已經覺得我同佢之間已經變成純粹同居關係!

別墅

以前未有囝囝, 佢係房打機, 我會同佢係房一齊睇書或雜誌, 見到得意野會話俾佢知, 後來買多部電腦返來, 就佢打機, 我上網, 咁我見到d 有趣野又會話俾佢知, 而家佢無打電腦game, 走了去打psp, 咁我又會係廳度上網, 其實好在乎大家睇去相處
雲師奶 該用戶已被刪除

複式洋房

乜兩公婆真係會咁既咩,但我唔想囉,佢返工已經好長時間,又時成12點先返黎,而我就係一個好多野講既人,所以佢返到黎,我就好想同佢講好多野,但係佢就好夫蜆你咁,我好唔開心囉!!
想同佢傾下計,溝通下啫....
到佢想做既時候,先會對你溫柔D,講多兩句咁
乜男人就係咁咩....我唔明呀!!

禁止訪問

該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

初初結婚時佢係咁架, 自己哩埋係房用電腦, 我就係廳度睇電影, 後來我真係頂唔順就出聲囉. 之後佢買左部notebook同教左無線上網, 從此之後佢就係廳道上網陪我睇電視喇

男爵府

会架!我上綱佢睇电視,到瞓覺前傾陣針囉!

大宅

有時會

男爵府

畀面勳章

唔會,我覺得兩夫妻唔應該咁樣(冷戰除外).當初正因為有共同話題先走埋一齊,如果宜家攪成咁我會好難過. :-( :-( :-(

大宅

畀面勳章

會呀, 各有各上網(me 2)
小魔怪係2004年11月28日出世la~~~9個月先識坐定定~12個月先識爬爬 ~14個月先識放手企~16個月先學扶o野行~17個月識行la

首頁

尾頁

跳至