意見反饋
義工

自由講場 今日: 514|主題: 995785

跳至
掛左 8 號風球 LA

大宅

國民生產總值:1760

掛左 8 號風球 LA

我收到澳門個客話澳門掛左 8 號風球 LA
佢休息地走lu....

大宅

國民生產總值:4965

Re: 掛左 8 號風球 LA

我都想香港掛八號,大風大雨返工真係好慘∼ :-(

侯爵府

國民生產總值:20058

不過依家都返咗工囉,就冇謂掛8號喇.....唉

男爵府

國民生產總值:8783

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

很大風呀,

大宅

hola 寫道:
不過依家都返咗工囉,就冇謂掛8號喇.....唉

我都咁話,今日要收票又要入數,
如果掛8號又要遲一日 lor .

珍珠宮

國民生產總值:36941

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

真架?

咁近都無我地份 :-(

侯爵府

國民生產總值:20058

係澳門呀,秋秋
張秋 寫道:
真架?

大宅

國民生產總值:1721

車! 原來是澳門, 都不是香港! 等我空歡喜一場!

伯爵府

國民生產總值:18226

好媽媽勳章 畀面勳章

係澳門掛8號,但我老公今朝一早搭船去澳門.

別墅

國民生產總值:634

天文臺都唔知点架
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

寶石宮

國民生產總值:283006

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

澳門掛有鬼用咩,都唔係香港掛
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:3169

水晶宮

國民生產總值:70412

開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

esmehouse 寫道:
澳門掛有鬼用咩,都唔係香港掛

咪係, 個標題好誤導.

大宅

標題吾系咁,你地吾鍾意睇ma
人人都系咁出標題 la

子爵府

國民生產總值:10379

車~以為8號添!

大宅

國民生產總值:1315

如星期六,日,晨早掛定,依家風雨真好勁,出街好危險

珍珠宮

國民生產總值:41006

好媽媽勳章

又彈番呢個post上黎既~~?

搞到我仲以為香港掛左8號tim~ :-( :-(

水晶宮

國民生產總值:64908

叻叻勳章 畀面勳章

我差d以為天文台個網頁short左....仲係三號..... :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:9222

2018勳章

racar 寫道:
車~以為8號添!

我都以為係

男爵府

國民生產總值:8033

醒目開學勳章

以為8號tim
:-P  :-P  :-P

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.