跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

毛毛發燒入咗醫院呀!!

尋晚去毛媽屋企本來諗住攪訂磁石相架同埋影幾幅相俾大家睇...毛毛當時唔喺屋企,先知道原來毛毛反覆已經發燒咗兩日,睇緊醫生.毛媽話係毛毛第一次病呀! (餵全人奶真係令到bb好強壯)
咁到我差唔多走嘅時候毛爸打電話話毛毛要入院觀察,因為一直燒唔退.

我今朝send咗個SMS俾毛媽,佢話毛毛仲燒緊,要抽血驗乜事,所以仲要stay at the hospital (st. teresa's hospital).佢託我同你地講聲,唔好意思呢幾日將未能解答你地喺各方面提出嘅問題,因為佢會留喺醫院陪毛毛,未必有時間上bk......請見諒:cry:

至於訂相架一事,我會今晚預備一d photos post出嚟俾大家參考.訂貨詳情同unit cost (confirmed)將會稍後公佈.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Re: 毛毛發燒入咗醫院呀!!

pwypaulina, please update 毛毛's condition to us if you can. Can u also send our best regards to 毛媽 and 毛毛. Thank you.

Hope 毛毛 will get well soon.

男爵府

TobsterBB 寫道:
pwypaulina, please update 毛毛's condition to us if you can. Can u also send our best regards to 毛媽 and 毛毛. Thank you.

Hope 毛毛 will get well soon.

sure, i will update the latest news here once received! and i will tell毛媽we all wish毛毛 to get well very soon!!

大宅

醒目開學勳章

哎呀, 希望毛毛快啲退燒啦, 毛媽唔好咁擔心, 毛毛飲人奶大好強壯0架, 一定會好快好番, 妳自己都要小心身體, 唔好捱病呀!

BABY FACE          HONEY BABY

大宅

Re: 毛毛發燒入

祝毛毛快D好番, 毛媽也要好好休息呀!
]

大宅

希望毛毛無事啦~
bb發燒就真係令人擔心, 同埋宜家的病菌真勁, 我都好擔心會好快發生在曈曈身上呀... :cry: , 因為我老公要返overnight, 所以我成日諗, 如果囡囡發燒, 我會好擔心, 同唔知點算好.... :-(

子爵府

pwypaulina

傻啦,相架事小,訂遲d都無所謂架....我地會明白架。
你地幫我地0601做既全部都係義務架麻。

祝毛毛早日康復

大宅

好媽媽勳章

毛毛你要快d好返唔好要毛媽擔心你啦 !!!

毛媽你唔好咁辛勞啦毛毛會"肉尺"0家 !!!

別墅

希望毛毛快d好返啦.

大宅

畀面勳章

我好多同事bb都發燒入醫院, 祝毛毛早日康復!! 毛媽唔好咁擔心!!

複式洋房

祝毛毛早日康復!

伯爵府

之前聽毛媽講過毛毛發燒,但唔知已經發燒咗兩日, 希望毛毛快啲好番,毛媽你都要休息多啲呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

祝毛毛早日出院 & 身體健康

複式洋房

Dear 毛媽,

Hope your daughter will recover soon. We'll pray for her. Don't worry! God will bless her!

Karren (twin boys' mom)

珍珠宮

毛毛你要快d好番,因為你係乖乖豬嘛,
咁毛媽就唔駛咁擔心喇,所以毛毛要加油ar

別墅

希望毛毛快D好返,毛媽你都要保重,好快無事架啦!
[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

複式洋房

祝毛毛快D好番,毛毛要加油ar! 毛媽也要好好休息呀!

大宅

希望毛毛早日康復!

大宅

祝毛毛早日康復, 毛媽你都要保重身體, 加油 !!!

大宅

小朋友有病真係令人擔心c, 希望毛毛快d好返啦!毛媽要小心身體!
[img align=right]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20060111_-8_My+child+is+chi+chi.png[/img][/img]

首頁
12345...8

尾頁

跳至