育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

有咩方法可以攞到以下訂日本奶粉優惠?

我無意中見到有人有以下訂日本奶粉優惠, 我想知點先可以攞到

我想訂2箱森永(9-36個月), 1箱明治(9-36個月)
anyone can help me to get this offer

(B&?) offer 我地以特價訂購日本奶粉,只限30箱(每箱8罐),有無媽咪有興趣買呢? 可以在這裡報名.
minimum 要有30箱order,但special price亦不能訂多過30箱
訂購奶粉的媽咪要上B&?的綱站登記成為會員
奶粉有貨時要一次過到柴灣B&?office自取

特價如下:
(a) 明治(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(b) 雪印(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(c) 森永(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(d) 和光堂(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$960 平均每罐HK$120及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

我會PM B&?個website俾你上去登記成為會員.

男爵府

2020勳章

Re: 有咩方法可以攞到以下訂日本奶粉優惠?

me too. I want to know.

小福媽媽 寫道:
我無意中見到有人有以下訂日本奶粉優惠, 我想知點先可以攞到

我想訂2箱森永(9-36個月), 1箱明治(9-36個月)
anyone can help me to get this offer

[quote](B&?) offer 我地以特價訂購日本奶粉,只限30箱(每箱8罐),有無媽咪有興趣買呢? 可以在這裡報名.
minimum 要有30箱order,但special price亦不能訂多過30箱
訂購奶粉的媽咪要上B&?的綱站登記成為會員
奶粉有貨時要一次過到柴灣B&?office自取

特價如下:
(a) 明治(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(b) 雪印(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(c) 森永(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$1112 平均每罐HK$139及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

(d) 和光堂(9-36個月)生日訂購價 每箱HK$960 平均每罐HK$120及送大碼(Moony) Unicharm Winnie the pooh 之紙尿片1包共36片,適合9-14kg,價值$120

我會PM B&?個website俾你上去登記成為會員.

[/quote]

禁止訪問

男爵府

我都見過, 好似係某個月份即王國媽媽會攪生日聚會時offer既優惠

大宅

我都想要森永大仔呀! 有無mami知呀?

複式洋房

Could you please email me the B & ? website as well.

Email: [email protected]

Thank you very much!
Hyde

洋房

If you are interested in buying 森永, 明治, 雪印(Beamstalk) or Wakodo, you may send an email to Baby-Boom at [email protected] for enquiry. They are selling JP 奶粉 in a very good price...(P.S. Delivery: all of the KCR train stations).. LETS TRY...

侯爵府

真係好似幾抵wor, 我都有興趣呀~

男爵府

me too
stephenietam 寫道:

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

ME TOO

大宅

ME TOO,PLEASE PM FOR ME.

大宅

2020勳章

我都想要呀!謝謝!

大宅

2020勳章

can you also pm to me

大宅

我都想要呀! Thank you.

等待驗證會員

Re: 有咩方法可以

stephenietam 寫道:

me too

禁止發言

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Please also pm me too. many thanks!!

shio

大宅

好媽媽勳章

HI

我都想要, 請PM給我, 或E-mail [email protected]

謝謝

首頁

尾頁

跳至