自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

有冇人去過菲律賓?有咩手信買?

係咩係得芒果乾?
BB
[img align=right][/img]

男爵府

Re: 有冇人去過菲律賓?有咩手信買?

我早幾年去時,好多人買芒果乾同雪糕,雪糕到上機前在機場門口買,好多人買唔到.

大宅

yes, remember to buy the ice-cream, it's very good!! yummy
芒果乾,炸香蕉片,

mandyfung 寫道:
我早幾年去時,好多人買芒果乾同雪糕,雪糕到上機前在機場門口買,好多人買唔到.

大宅

去大型超市 / 百貨公司買, 有好多野買!!

超市的雪糕平好多, 但無得幫你用乾冰包裝!!

人字拖都平!!

Hei-Hei

男爵府

要買7d 個隻先好味[quote]
yanfaifai 寫道:
係咩係得芒果乾?
BB

別墅

係啊!7d芒果乾好好食。
同埋雪糕,好滑架!不過就有d麻煩。
[quote]
mandy_lee 寫道:
要買7d 個隻先好味[quote]
yanfaifai 寫道:
係咩係得芒果乾?
BB

大宅

[size=x-large]梗係買[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_11.gif[/img]
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Ice-cream & 芒果乾

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

7D 芒果乾&香芋,椰子Ice-cream
蠟燭台都好靚架

首頁

尾頁

跳至