烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家喜歡食築地銀da ko 墨魚丸嗎?

我幾喜歡, 不過覺得無o左日本人坐鎮之後就越來越唔好食....我食過幾次都燒得過熟, 頭先食到直頭有d苦味!

男爵府

Re: 大家喜歡食築地銀da ko 墨魚丸嗎?

uny度有日本人,幾好味,好味過日本心齋橋最出名

別墅

uny我比較少去, 多數都係去cwb...但我覺得d女仔做野好似唔上心lor, 佢實會問你要唔要source, 七味粉...etc, 我次次都唔要七味粉, 但佢地次次都係比我, 另外有時要soft drink, 又會唔記得比你....你話多人就話jea, 我次次去都係得1-2個客人買緊野....

男爵府

Meli 寫道:
uny我比較少去, 多數都係去cwb...但我覺得d女仔做野好似唔上心lor, 佢實會問你要唔要source, 七味粉...etc, 我次次都唔要七味粉, 但佢地次次都係比我, 另外有時要soft drink, 又會唔記得比你....你話多人就話jea, 我次次去都係得1-2個客人買緊野....

依家d後生女好少做野認真,如果唔想做壞招牌,d管理層應該去放

別墅

i always went to the branch at Mong Kok, good, but not enough air con.
i tried once in shatin and not very fresh.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都覺uny果間最正

首頁

尾頁

跳至