嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

New born 尿片

請問各位經驗人士,大約要準備幾多New born 尿片比初生bb?bb幾時大約要轉細碼尿片?有無人係bb展一次過買哂New born 尿片的?

男爵府

Re: New born 尿片

你可以先買一包, 因為你都唔知bb出世時的size, 若果佢係大碼bb, 一包至包半都夠用, 若佢係細碼bb, 可以要三包. 所以我建議你先買一包, 到時睇情況而決定.
我個女出世後只用了一包newborn , 因為佢係大碼bb.

複式洋房

newborn bb用邊隻牌子尿片好,請指教。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

妮飄DoReiMei幾好用, 它的初生裝和噓噓樂細碼差不多Size, Huggies初生裝比較細, 請勿買咁多! 我個bb就2個月, 現在還用緊妮飄初生裝, 但他已11磅了!

複式洋房

Thanks

大宅

妮飄邊度買最平?

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

邊度最平唔清楚
卓越 $68
荷花(會員)$65
吉之島減價時好似平DD

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我昨天在吉之島買69元1包, 還有95折!

首頁

尾頁

跳至