意見反饋
義工

二手市場 今日: 985|主題: 2398782

請問那裡有winnie the pooh 地墊買??

大宅

國民生產總值:2265

請按入"個人網頁"參觀我的其他物品 -- 名牌手袋,銀包, bb玩具...(LV/ Gucci/ Little Tikes/ Thomas/ Disney......)

民房

國民生產總值:53

Re: 請問那裡有winnie the pooh 地墊買??

[ella]
係荷里活廣場/ apm/ tko中心 等大商場都有分店

民房

國民生產總值:100

Re: 請問那裡有winnie the pooh 地墊買??

葵涌廣場, 花園街玩具店都有.

大宅

hi bobebobe,

請問是否一塊過的? 我其實是想要約6尺x4尺(有凹凸紋黃色嗰隻)? 你有冇見過? thx!
我曾經在某處見過的, 但現在忘記了! :-(

請按入"個人網頁"參觀我的其他物品 -- 名牌手袋,銀包, bb玩具...(LV/ Gucci/ Little Tikes/ Thomas/ Disney......)

大宅

hi bbchikin,

請問是否一塊過的? 我其實是想要約6尺x4尺(有凹凸紋黃色嗰隻)? 你有冇見過? thx!
我曾經在某處見過的, 但現在忘記了! :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.