意見反饋
義工

自由講場 今日: 622|主題: 1005653

又一單因強風而傷到人事件~!!!塌樹毀蜂巢多人被蜂螫傷

珍珠宮

國民生產總值:41291

好媽媽勳章

又一單因強風而傷到人事件~!!!塌樹毀蜂巢多人被蜂螫傷

塌樹毀蜂巢多人被蜂螫傷
04:05PM
摩星嶺與落馬洲均有大樹被風吹倒,有蜜蜂從被毀的蜂巢飛出,多人被蜂螫傷。

在正午左右,摩星嶺道2號對開有大樹塌下,橫臥在行車線,一輛巴士停下,司機下車查看時,懷疑被蜜蜂螫傷。另外三名途人亦懷疑被蜜蜂螫傷,四人送院治理。

在差不多同一時間,落馬洲牛潭尾濾水廠懷疑有蜂巢連大樹倒下,兩名警員到場調查時被蜂螫傷,送院治理。

男爵府

國民生產總值:7958

Re: 又一單因強風而傷到人事件~!!!塌樹毀蜂巢多人被蜂螫傷

呢個天文台真係痴線

侯爵府

國民生產總值:24073

Re: 又一單因強風而傷到人事件~!!!塌樹毀蜂巢多人被蜂螫傷

LokB 寫道:
呢個天文台真係痴線
我家有隻曳曳豬

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

掛8號啦!!!!!!!!!
話係睇維港果邊去計風力...咁死啦...佢唔吹果邊但我地呢度好似10號咁都重要掛3號牙?
呀天文台台長...你係咪痴左線呀? ?-(

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 又一單因強風而傷到人事件~!!!翽薸晴螫_多人被蜂螫傷

投數佢啦!變態!!!
[img][/img][img align=left

寶石宮

國民生產總值:366995

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大家請小心"高空擲物"

九電有電力故障
國泰己停飛
各區亦有大樹倒塌報告

禁止訪問

國民生產總值:16556

子爵府

國民生產總值:10379

唉~真係好火!!!
我好唔想再聽倒有人受傷!!真係有傷亡好唔抵~因為其實可以避免!! :-( :-(

大宅

國民生產總值:2789

racar 寫道:
唉~真係好火!!!
我好唔想再聽倒有人受傷!!真係有傷亡好唔抵~因為其實可以避免!! :-( :-(

珍珠宮

國民生產總值:41291

好媽媽勳章

Re: 又一單因強風而傷到人事件~!!!翽薸晴螫_多人被蜂螫傷

milkbear23 寫道:
投數佢啦!變態!!!

我send左個e-mail~唔知有無用~可能del左佢就算~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.