自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我係新手,明明今朝比咗8蚊買live,點知頭先又再問我會否比8蚊買extra live,如果唔買就要等,想問係咪要密密買?

子爵府

回覆:請指教 Candy Crush

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可以上fb 問fd 攞

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Ask friend得架喇...當然...係要你D FB朋友都有玩先得囉

子爵府

引用:可以上fb+問fd+攞

原帖由 eeb 於 13-02-27 發表
可以上fb 問fd 攞
如果唔去fb 問,咁係咪每次要比8蚊?我諗住比咗8蚊可以一直玩

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+eeb+於+13-02-27+發表可以上f

原帖由 fathippo 於 13-02-27 發表
如果唔去fb 問,咁係咪每次要比8蚊?我諗住比咗8蚊可以一直玩
半個鐘有1生命。

子爵府

引用:Quote:原帖由+fathippo+於+13-02-27+發表如

原帖由 catfy 於 13-02-27 發表
半個鐘有1生命。
咁早知今朝唔買啦

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

每次8蚊係即時refill 5個心心,問多d fd拎心心啦

子爵府

引用:每次8蚊係即時refill+5個心心,問多d+fd拎

原帖由 wy_yen 於 13-02-27 發表
每次8蚊係即時refill 5個心心,問多d fd拎心心啦
I see I see, thx

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+fathippo+於+13-02-27+發表如

侯爵府

hashtag影視迷勳章

回覆 fathippo 的帖子

朋友Send心比你,需要用先accept呀,因為每次只可以有5個心,多咗就會浪費。留係信箱無晒命先accept啲心啦

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Evilgrin 發表於 13-2-27 19:57

朋友Send心比你,需要用先accept呀,因為每次只可以有5個心,多咗就會浪費。留係信 ...
但係禾發覺係手機先可以選擇唔accept住,
係notebook 玩, 開fb candy crush, 佢自動彈出來, 如果禾唔accept. 就咁x 左佢, 就真係x 左, 咩都無.

子爵府

引用:較電話個時間咪可以不斷有心囉  唔好買咁

原帖由 queenieltt 於 13-02-27 發表
較電話個時間咪可以不斷有心囉  唔好買咁哂錢
好提意,thx

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子 朋友Send心比你,需

原帖由 Evilgrin 於 13-02-27 發表

朋友Send心比你,需要用先accept呀,因為每次只可以有5個心,多咗就會浪費。留係信 ...
明白

侯爵府

hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 13-2-27 19:59
係notebook 玩, 開fb candy crush, 佢自動彈出來, 如果禾唔accept ...
係,淨係IPAD 同電話玩先儲倒...

雪菜肉c  thanks  發表於 13-2-28 10:52

珍珠宮

引用:Quote:Evilgrin+發表於+13-2-27+19:57+回覆

原帖由 雪菜肉c 於 13-02-27 發表
係notebook 玩, 開fb candy crush, 佢自動彈出來, 如果禾唔accept ...
係囉,我早兩日因為已經過晒手機關,一定要用電腦玩,就發覺有呢個問題,完全用晤到人地俾我嘅心心

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:較電話個時間咪可以不斷有心囉  唔好買咁

原帖由 queenieltt 於 13-02-27 發表
較電話個時間咪可以不斷有心囉  唔好買咁哂錢
請問點樣較時間呀?我試過較家用電腦,不成功。

禁止訪問

BK Milk勳章

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我係新手,明明今朝比咗8蚊買live,點知頭先

原帖由 fathippo 於 13-02-27 發表
我係新手,明明今朝比咗8蚊買live,點知頭先又再問我會否比8蚊買extra live,如果唔買就要等,想問係咪要密 ...
唔會買啦,三百幾關你買得幾多?

首頁

尾頁

跳至