意見反饋
義工

自由報料 今日: 64|主題: 265640

唔該請幫幫忙!我要幫阿妹揾.........

伯爵府

國民生產總值:18907

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔該請幫幫忙!我要幫阿妹揾.........

[size=medium]唔該請幫幫忙!因我揾極都揾吾到 ar:-(
我要幫阿妹揾關於今朝屯門公路塞車或相關既新聞,因妹今朝遲到,要 print 番証明比公司否則出警告信

Thx!

男爵府

國民生產總值:6962

Re: 唔該請幫幫忙!我要幫阿妹揾.........

可能明天報紙會有報導呢????

男爵府

國民生產總值:5277

好媽媽勳章

03/08/06 18:18 (i-cable news)

新 界 西 北 多 處 地 方 交 通 擠 塞

運 輸 署 總 運 輸 主 任 李 民 浩 表 示 , 因 為 新 界 有 多 處 地 方 塌 樹 , 青 嶼 幹 線 又 實 施 特 別 交 通 措 施 , 新 界 西 北 多 處 地 方 交 通 擠 塞 , 呼 籲 要 入 新 界 的 巿 民 留 意 。

03/08/06 08:07 (i-cable news)

青 嶼 幹 線 汀 九 橋 交 通 措 施

運 輸 署 宣 布 , 由 於 強 風 關 係 , 青 嶼 幹 線 和 汀 九 橋 正 實 施 特 別 交 通 措 施 , 服 務 馬 灣 的 巴 士 線 , 330 號 和 332 號 , 早 上 七 時 五 十 分 暫 停 服 務 。 馬 灣 居 民 要 改 用 渡 輪 服 務 前 往 荃 灣 及 中 環 。
途 經 汀 九 橋 的 巴 士 服 務 要 改 用 屯 門 公 路 , 荃 灣 路 和 葵 涌 路 。

電 單 車 和 高 度 超 過 一 點 六 米 車 輛 , 禁 止 使 用 汀 九 橋

伯爵府

伯爵府

伯爵府

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.