嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

買貴好多

最近我發現荷x中心買bb用品真係貴好多
我係嗰度買個combi便盆竟然要$680
但係係同一個商場bb用品店一模一樣嘅便盆只係$300
吉之島售$290 護協$230相差太遠有D受騙感覺
現在此忠告响嗰度買嘢留意吓差價 :-( :-(

伯爵府

Re: 買貴好多

荷花不嬲出名貴

男爵府

畀面勳章

agree~但又冇乜可能貴左咁多架wor@@
我平時格過價,通常幾百蚊既野荷花係會貴幾十蚊的~
米奇BB 寫道:
荷花不嬲出名貴
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

伯爵府

荷花貴, 唔抵!!!
無乜必要都唔好幫襯佢啦!!!

洋房

不過佢真係D貨款夠多,有D古靈精怪都有。
有時間齋睇都幾開心,買就梗無謂啦!
acintl 寫道:
荷花貴, 唔抵!!!
無乜必要都唔好幫襯佢啦!!!

別墅

係呀, 佢d會員價都貴過出面的, 如果俾$$ 做會員就更唔抵了!
我通常都係去睇下d款, 之後就去其他地方買的

複式洋房

Yes, always more expensive! However, I need to buy 脫脂棉 there.

子爵府

'鄧'你唔抵

大宅

[quote]
水無月 寫道:
不過佢真係D貨款夠多,有D古靈精怪都有。
有時間齋睇都幾開心,買就梗無謂啦![quote]

ha.. ha.. agree... 有時間齋睇都幾開心 ga..

男爵府

It's not fair at all. If I were you, I'll go back 荷x straight away & complain. Then exchange combi便盆 for something else.

p.y 寫道:
最近我發現荷x中心買bb用品真係貴好多
我係嗰度買個combi便盆竟然要$680
但係係同一個商場bb用品店一模一樣嘅便盆只係$300
吉之島售$290 護協$230相差太遠有D受騙感覺
現在此忠告响嗰度買嘢留意吓差價 :-( :-(

大宅

何花d野係咁貴,佢VIP價都比出面貴,不過佢地D野就齊D,唔洗周圍搵。

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我在沙田

大宅

幾個月前,我試過響沙田荷花睇中左條Aprica咩帶,要成$1600...個sales好好,即場比我bb試用,我個仔又好享受咁,當時我差d想買,好彩剛剛想去洗手間,咁我就留低我媽咪同bb響果度,自己去方便...途中突然醒起西田都有呢個牌子賣,所以走左去睇睇(上一層之嘛)....唔格價都唔知荷花咁貴,因為西田賣$599咋!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

gardenwoods,

你呢個洗手間真係去得過呀,咁就慳成千蚊~

大宅

x花一向搵人笨實,專呃第一胎咩都唔識既mami.
其實你有單有據,可以去消委會投訴佢地標價不合理架!

大宅

係喇,經此一役之後,我都無再去荷花喇,連入去睇野都費事,因為一定唔會買任何野...加上佢地又改左一定要見咭先有折咁衰!
依家唯一仲幫襯緊既就係'媽媽寶寶'。

蘇樂B 寫道:
gardenwoods,

你呢個洗手間真係去得過呀,咁就慳成千蚊~

別墅

相差成 $1000 咁都得 ????

$1000 可以做好多好多野, 佢都算無良商店.

gardenwoods 寫道:
幾個月前,我試過響沙田荷花睇中左條Aprica咩帶,要成$1600...個sales好好,即場比我bb試用,我個仔又好享受咁,當時我差d想買,好彩剛剛想去洗手間,咁我就留低我媽咪同bb響果度,自己去方便...途中突然醒起西田都有呢個牌子賣,所以走左去睇睇(上一層之嘛)....唔格價都唔知荷花咁貴,因為西田賣$599咋!

男爵府

唔係呀, 貴成 $1000, 不如唔好叫 荷X, 叫搶錢啦

男爵府

我都好耐冇幫趁囉

洋房

我除左生之前笨過一次就以後都無再去過荷x買野,因為真係貴出面好多,就算做左 vip member都只不過係出面既正價or平少少。不過做得vip既都已經比荷x袋左好多錢走la

首頁

尾頁

跳至