意見反饋
義工
[2006年] 邊樹買BB被 & 睡袋好呀 ? For winter use

男爵府

國民生產總值:9287

邊樹買BB被 & 睡袋好呀 ? For winter use

Thanks

男爵府

國民生產總值:5158

Re: 邊樹買BB被 & 睡袋好呀 ? For winter use

LittleMiyo, 呢緊BB展有隻好出名嘅睡袋 (grobag)低至5折(尋日apple daily有廣告),可能你會搵到個係for winter use!
我仲見到其他優惠,我轉頭會post個topic出嚟,你有時間睇下喇!!

男爵府

國民生產總值:9287

Re: 邊樹買BB被 & 睡袋好呀 ? For winter use

THanks so much :lol:

大宅

國民生產總值:2116

pwypaulina,

妳又有好野介紹呀!

大宅

國民生產總值:1493

pwypaulina,

You are so good! Thanks!
]

男爵府

我都將喺newspaper見到嘅好嘢同大家share下啫,幾分鐘之後你地就會見到個topic la~~

大宅

國民生產總值:1315

上次茶聚,車莉話我知向花園街都有bb睡袋賣, 好抵架(好似唔使$100)如果weekdays唔使返工可以去行下。(weekend超多人,又熱又迫,唔recommend星期六,日去)

男爵府

PETER太 寫道:
上次茶聚,車莉話我知向花園街都有bb睡袋賣, 好抵架(好似唔使$100)如果weekdays唔使返工可以去行下。(weekend超多人,又熱又迫,唔recommend星期六,日去)

我都喺花園街一間上樓舖買cotton sleeping bag ($48 each),啱依家開冷氣着長袖衫用.我就未買for winter use嘅

侯爵府

國民生產總值:23448

花園街边間吖? 咁仲好唔好係bb展買呢?

大宅

國民生產總值:1315

chan328,
如果唔上樓,街邊檔都有幾檔專賣bb野架。bb展那隻grobag就係出名d嘅背心睡袋原創人。如果個花你睇啱都可以買啦, 最多穿一個星期都要洗,起碼你要有2-3個囉,萬一bb夜晚漏尿,都要換。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.