意見反饋
義工
跳至
[2006年] 0924預先交相之比賽項目

子爵府

國民生產總值:14365

0924預先交相之比賽項目

各位mami,

如有興趣參加下列比賽,
[size=medium]1. 最似爸爸/媽媽(童年照片組)
2. 最鬼馬BB
3. 最甜美笑容BB

請於8月31日前將相片e-mail到[size=xx-large][email protected]

[size=large]你嘅來相需有齊下列資料方為有效

[size=medium]1)參加組別 (即上列編號)
2)mami網名
3)bb 姓名 (中文全名)
4)如參加 1. 最似爸爸/媽媽(童年照片組)請註明是爸爸定媽媽之童年照

[size=xx-large]請注意由於是次比賽可能會有大量相片e-mail比我,為免有任何誤會發生,請於發出e-mail前檢查清楚資料是否齊備,如有違漏作放棄論,恕不另行通知.多謝合作!

大宅

國民生產總值:2005

Re: 0924預先交相之比賽項目

thanks pinky,
咁係咪一人只可報2 個項目?

大宅

國民生產總值:3584

我童年照唔係digital, 咁點整到可email呀

男爵府

國民生產總值:5565

scan 左張相
Kaling 寫道:

子爵府

呢個可以報哂三項,收完相之後我會post出黎比有參加0924嘅mami投票
tammy104 寫道:
thanks pinky,
咁係咪一人只可報2 個項目?

子爵府

LittlePigmom 寫道:
scan 左張相
[quote]
Kaling 寫道:
[/quote]

侯爵府

國民生產總值:22068

pinky,

你收到我2張相ge e-mail未
另外最似baba mami童年照張相,我下
weeks再約你吖
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

子爵府

lingha,
收到啦...!
你要早d話我知幾時..我暫時而家係7同埋9號唔係屋企.
lingha 寫道:
pinky,

weeks再約你吖

侯爵府

ok,thx~~

pinkyhsy 寫道:
lingha,
收到啦...!
你要早d話我知幾時..我暫時而家係7同埋9號唔係屋企. [quote]
lingha 寫道:
pinky,

weeks再約你吖
[/quote]
~我對寶貝~

大宅

國民生產總值:1014

pinkyhsy:

我e-mail 左d相同資料比你.THX!! !!

子爵府

jkbb,
收ed..
jkbb 寫道:
pinkyhsy:

珍珠宮

國民生產總值:34545

pinkyhsy:

自由太多會令世人失去平衡

侯爵府

pinky,

pls check pm
~我對寶貝~

大宅

國民生產總值:3587

我想問如果最似爸媽個個童年照,如爸爸沒有童年照, 可否用現在爸爸的樣子????

子爵府

國民生產總值:13274

pinkyhsy:

我已e-mail 相片連資料比你.THX!! !!

男爵府

國民生產總值:7403

灰熊寶寶

現在爸爸的樣子應參加現場比賽,不是照片組。

你報左名未??

複式洋房

國民生產總值:474

pinkyhsy:
我已e-mail 相片連資料比你,因為仔仔又似媽媽又似爸爸,請問可唔可以媽媽爸爸一齊參加?
我send咗我哋d相比你,
如有任何問題請告訴我,Thank you!

子爵府

收ED...
mickeywinnie3 寫道:
pinkyhsy:

子爵府

三張收到哂...
goofyszesze 寫道:
pinkyhsy:

我已e-mail 相片連資料比你.THX!! !!

子爵府

收到....不過你個問題我要搵毛媽傾傾先...
fafa225 寫道:
pinkyhsy:
我已e-mail 相片連資料比你,因為仔仔又似媽媽又似爸爸,請問可唔可以媽媽爸爸一齊參加?
我send咗我哋d相比你,
如有任何問題請告訴我,Thank you!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.