意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 1|主題: 77599

終于體會到咩叫心痛

別墅

國民生產總值:642

終于體會到咩叫心痛

我個bb三十號出左世,琴日本以為可以出院,頂知醫生話佢嘔奶要留院觀察,今早會睇佢見佢吊晒葡萄糖水除晒衫係溫箱豆.真係好可憐 :cry: 醫生今日話要幫佢做檢查,到今晚先有結果.衣架我真系好擔心好驚同埋好心痛.希望佢冇事快d出院 :cry:
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

子爵府

國民生產總值:13026

玩具勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 終于體會到咩叫心痛

中國人有句"養兒100歲,擔心99",係無錯架!

別墅

國民生產總值:642

:cry:
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

男爵府

國民生產總值:9146

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

放心啦~你bb一定好快冇事出得院嫁~
你bb幾wks出世嫁?
點解嘔奶就要留院既?

複式洋房

國民生產總值:344

BB 一定無事的, 支持妳。

別墅

國民生產總值:859

我個仔個幾月大就因為發燒住左4日醫院, 絕對明白mud叫做心痛..不過個個bb都會或多或少病下, 唯有小心d同埋要放鬆心情, 千祈唔好亂諗野自己嚇自己. 我個仔就算之前有少少咳我都會好緊張,想像到佢會變肺炎...依家諗起覺得自己傻...
仲有, 養兒100歲, 其實長憂101至真...未出世就要憂個胎正唔正常..唉..

王國長老

國民生產總值:12374

好媽媽勳章 王國長老

我個仔係出院兩日之後因為條片位有d紅紅地好似血既漬,健康院立即叫我地入院check,其實e生都話應該無咩事,但為安全起見都係入院check清楚好,我老公當時係e院眼濕濕話好心痛情願係佢入院,其實當時我都擔心,但見佢咁唔開心都唔可以大家都係咁,我咪唯有扮無事安慰佢囉,
到第二日我去餵人奶比個仔, 一個人同個仔入到餵哺室,我都忍唔住喊呀,心諗點解阿仔係e院唔係屋企,驚佢有事
所以你唔好唔開心,bb一定健康架,佢都好須要你支持架
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.