想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

灣仔趙醫師

請問有冇人看過她?有何意見呢?謝謝。

大宅

Re: 灣仔趙醫師

兩個字,,

貴。。。
唔掂。。。

大宅

e..........我排左期睇佢喎,排都成3個月後呀,但我D朋友話佢好喎,有幾個朋友仲有左添,咁我睇唔睇佢好?
我好想有BB,想快D有 :-(

大宅

請問仲有冇人看過她?有咩意見呀?謝謝!

別墅

係咪趙笑萍?我睇過大半年。

大宅

BearBearChris,

係呀。請問你覺得她好唔好?

別墅

Hello Sweetiebarney,
我覺得唔好!我睇左都快一年,無bb不得止,仲搞到我成日lor lor lun,佢話breast痛係唔好,但每次排完都會痛。後來我睇iui,Dr.話breast痛係正常。而我做iui打黃體素後breast都會脹痛,甘咪係正常咯。佢都睇唔出我有乜問題,就小小野都話可能唔陀,可能我根本無病啦,爭係話係針對生仔個目的開箹。

都last果次睇佢,我同老公去,我怕係老公唔得,想佢把下脈,點知佢唔肯,叫我老公排期book,當新症。去寫紙叫我老公去check sperm。仲有小小發爛咋話係我老公有問題啦,無理由我睇佢甘耐都無。
我老公d蟲蟲正常,仲好生猛,iui 個Dr都話quality 係excellent.
我身體無好左(不過不樓m都正常),但就好貴,你預大慨100蚊一日啦。
另外個參考,我係佢office只見一個牌係病人生到仔後送,其他都係佢教學嘅牌。我係iui個Dr office,就見好多bb相同thank you 卡。

大宅

BearBearChris,

多謝你的回應。

大宅

may i know your dr name ???(iui)

首頁

尾頁

跳至