夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

DEL

del

男爵府

Re: 老公好唔開心,點算好?

Del

大宅

煮d老公仲意食ge野/買佢鍾意食ge野la...咩都唔好講.只係同佢講.冇論發生咩事.你都會係佢身邊支持佢&愛佢.就ok la

別墅

yantonbabyshop 寫道:
煮d老公仲意食ge野/買佢鍾意食ge野la...咩都唔好講.只係同佢講.冇論發生咩事.你都會係佢身邊支持佢&愛佢.就ok la

同意 !!!
"冇論發生咩事.你都會係佢身邊支持佢&愛佢." 呢句係最緊要.

子爵府

me 2
yantonbabyshop 寫道:

洋房

佢依家一定係最低潮的時候,你應不用多問佢什麼, 佢目前是不想人煩佢的, 你只要靜靜的係佢身 邊已是最好的支持......

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

DEL

DEL

大宅

Re: 老公好唔開心,點算好?(c6已爆發出來)

係佢咁down既時候心情係會差d啦,就下佢,鍚下佢,嗲下佢,俾佢覺得佢身邊仲有一個支持佢既女人...如果佢真係太過份的話(可以就既就就佢啦,依家非常時期)就試下用紙用筆寫低自己感受,等佢心情無咁差既時候拎出黎俾佢睇,俾佢知道依段日子你真係用心愛佢,無論佢點野蠻無理你都係佢身邊,佢一定會好感動...俾心機啦

水晶宮

好媽媽勳章

Re: 老公好唔開心,點算好?(c6已爆發出來)

可唔可以請你講清楚d成件事情係點?

男爵府

Re: 老公好唔開心,點算好?(c6已爆發出來了)

deleted

子爵府

好媽媽勳章

Re: 老公好唔開心,點算好?(c6已爆發出來了)

既然你老公都打算睇心理醫生...你咪陪佢一齊去...下次你打埋電話叫佢起身...其實佢唔開心...想發洩出黎...所以先搵一d話題鬧你...你都唔好唔開心啦...或者同佢講...提議去旅行散心...

[url=http://lilypie.com][img]

首頁

尾頁

跳至