義工

香港18區媽媽會 今日: 10|主題: 153071

[大埔區] 請問大埔那裏整電腦可靠些?

大宅

國民生產總值:1438

請問大埔那裏整電腦可靠些?

如題!
謝謝!

大宅

國民生產總值:4386

叻叻勳章 親子達人勳章

Re: 請問大埔那裏整電腦可靠些?

There is "Fai Wong" in Tsui Ping, they are a big Chain store so is ok!

大宅

國民生產總值:4378

我在大埔廣場二樓精藝整電腦,老闆好好人

大宅

國民生產總值:1785

呢間唔掂喎,千其唔好去啊,我上兩個星期部電腦壞左拎左去呢間度check機(佢講明免費既),其實我自己都知係燒火牛諗住換左就ok架啦,跟住佢check左兩日都未打俾我,咁我就打去啦,佢就話我又要換呢樣果樣,total千幾蚊,咁都算啦,我諗住我部機可能真係太舊,都換啦,點知佢整完之後又打俾我,話我cpu都要換,咁你check機果陣應該check晒架啦,而家又多樣野,total收我2千幾,咁我就話唔整啦,我拎返部舊機走,佢都收左我$150--,簡直黑店.
jellybaby 寫道:
There is "Fai Wong" in Tsui Ping, they are a big Chain store so is ok!

大宅

國民生產總值:3736

"精藝"...係咪劉漢x醫務所隔離果間呀! good! Good!

男爵府

國民生產總值:9006

總之就唔好幫襯太和間 '腦老記' ,間嘢好唔掂, 專呃好似我地呢D 無知的阿太.

洋房

國民生產總值:370

大埔廣場1/F A56 萬方科技都好的, 上次我部腦燒底板及有多處問題, 他們重新幫我換過. 連機箱都係$850.00
鋪頭內的電腦用品都比其他的便宜, 不錯 !

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.