意見反饋
義工
跳至
[2006年] 你地幾時去book 4D呀??

大宅

國民生產總值:2080

你地幾時去book 4D呀??

係咪26-28週最好??使唔使依家BOOK定?

子爵府

國民生產總值:14192

好媽媽勳章

Re: 你地幾時去book 4D呀??

都要 book喇
否則book唔到理想的時間/ 日期

不過
4d不是必須的
所以我還 15/ 16呢

大宅

我諗住留個記念...

係咪曾祥風醫生800照4D呀??包唔包相同VCD/DVD架?

伯爵府

國民生產總值:15950

我都book咗啦, 我book咗龔羽一醫生, 呢個係我朋友介紹, 佢都係係呢到照4D, 個nurse話最好係26-28weeks照, 所以我book咗26/8, 到時bb剛好28w1d, 希望bb到時唔好手仔/腳仔遮住塊面就好喇

大宅

國民生產總值:2758

我都book 左 龔羽一醫生 , 8/18 照4d, 到時應該係 28w3d, 我都好緊張, 大家知唔知除左照面外, 係咪會照埋性別架?

大宅

想問下知唔知 老公可唔可以一齊睇,& 會唔會度埋bb size 架? thx

大宅

國民生產總值:1620

vf2006,

你8/26照呀?...照完記得update bb size呀

我都book左喇...8/28...我睇陳麗燕架.
(佢唔錯架...我上胎都係睇佢)
其實我本來冇諗住約26-28週照,
只係咁啱我大仔果日開學, 我反正會請一日假...
所以咪book果日囉...
8/28...小b啱啱27週...

男爵府

國民生產總值:8694

我上星期五去曾祥風度照,book3:30pm,4:40pm先到我,5:05照完,有6張A4紙,每張有2張相,另有2張4D相,1隻DVD,葉X(Folic),鈣片,Vitamin,28日藥,$800.都幾清楚,佢話部機係新買嘅,我係第一個用,比以前部機好好多,佢重有大特寫我個女個XX,我老公終於肯承認佢係女,之前佢仲係唔死心,希望係仔,我就鍾意女仔,已經買咗D衫仔比佢,其實已經有好多,但係都忍唔住..
未經本人許可, 不得轉載

伯爵府

yen88,

Dr. Kung好似只係照面部喎, 我朋友個老公都可以入去一齊睇

伯爵府

lui_ho,

sure la, 一定會同大家分享, 希望bb到時合作d, 比晒全面我哋睇

伯爵府

Lulu皇后,

恭喜晒你呀, bb咁合作, 比你睇得咁清楚, 我都希望可以好似你一樣, 可以順利睇到

別墅

國民生產總值:715

想問下曾祥風係咪係油麻地柏嘉商業中心個個?

Lulu皇后 寫道:
我上星期五去曾祥風度照,book3:30pm,4:40pm先到我,5:05照完,有6張A4紙,每張有2張相,另有2張4D相,1隻DVD,葉X(Folic),鈣片,Vitamin,28日藥,$800.都幾清楚,佢話部機係新買嘅,我係第一個用,比以前部機好好多,佢重有大特寫我個女個XX,我老公終於肯承認佢係女,之前佢仲係唔死心,希望係仔,我就鍾意女仔,已經買咗D衫仔比佢,其實已經有好多,但係都忍唔住..

大宅

國民生產總值:1432

我今日都打左去book 曾醫生啦"....26/8 照"...
點解可以拎到6張A4 紙咁多既??
我打去問佢都係話有DVD + 2張4D相 + VITAMIN咋"...

大宅

queeniedequeen ,
幾多錢呀??
我聽日都要打電話去book喇,依家24週,差唔多要打定..

大宅

國民生產總值:1432

kylieman:

曾醫生 $800"... ...

我而家都係24週呀"...所以今日打左去BOOK".... 照個時應該26週尾"... 原本我想BOOK星期日架...但係佢星期日唔開"... 所以我BOOK左星期六 2點40分... 等老公放左工之後可以一齊去”...

男爵府

國民生產總值:8694

bbmaggie,

就係佢喇.

各位,

佢果度可能會等好耐先有得睇(雖然book咗),最好帶定小食去等,我見到有D人等到發脾氣架.
4D, $800.
未經本人許可, 不得轉載

大宅

vf2006

係呀, 真係講你都唔信, 次次都係"夾" 住唔比睇呀, 所以好想知, 又驚今次去龔醫生度only 照面, 唔照性別, 咁咪又要多等2星期, 希望今次照到啦, 想買野呀....

伯爵府

yen88,

你個bb咁得意嘅, 次次都唔比你哋知佢係仔定女, 好攪笑呀 , 不如你下次照u/s前, 同佢講叫佢乖乖地比醫生照啦, 合作d唔好夾實脾脾, 希望你下次已知道bb嘅性別啦

大宅

國民生產總值:1756

好媽媽勳章

請問去黃樹邦醫生照4D好唔好呢?會有相和DVD嗎?收費會幾多錢
雋彥bb出世重3.125kg

伯爵府

ruby168,

聽人講好似要$500-600到, 如果黃醫生覺得ok, 會由2D轉4D, 好似會有dvd

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.