心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

八月生日8888^____^

[size=xx-large]好B--->8月20日
[size=xx-large]OKLA--->8月23日
[size=xx-large]心心--->8月25日
[size=xx-large]牛牛--->8月後告日

侯爵府

Re: *些芬第36分店*八月生日888

公爵府

Re: *些芬第36分店*八月生日888

開左天個天 不過巾個月有巧多個淫生日,
禾唸可能用衣個岩d

拱禾咪第2囉 :-( :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 八月生日888

侯爵府

Re: 八月生日8888^____^

改咗喇~~

公爵府

阿婆都雷得一得先!

公爵府

[img align=left]http://s80.photobucket.com/albums/j187/winnie311/th_untitled.jpg[/img]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

各位,哩個topic用一個月好喇

子爵府

給8月份的你地^^happy birthday!!!!

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

洗唔洗開番個生日大爬地

hola 寫道:

[size=xx-large]好B--->8月20日
[size=xx-large]OKLA--->8月23日
[size=xx-large]心心--->8月25日
[size=xx-large]牛牛--->8月後告日

伯爵府

生日快樂!

侯爵府

送給8月份生日的:好B~OKLA~心心~牛牛!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

[size=xx-large]係度祝各位老友記,生日快樂~~
[size=x-large]好B,青春常致,永遠都咁練口!!
[size=x-large]心心,我祝你身柴永遠都咁突七!
[size=x-large]OKLA樹幹,唔巧再扮亞婆啦!!我祝你笑口爽開!
[size=x-large]牛牛,我祝你黃腳......呀!唔好,我祝你永遠都咁堅挺!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

不如去老麥搞個派對啦!

公爵府

8月朋友請注意~~~

不如攪返個派對反吓丫

翡翠宮

巧提意喎 禾咁大個女刀未試過架
小路 寫道:
不如去老麥搞個派對啦!

公爵府

happy birthday to all

子爵府

[size=large]真係開心大爬地 [size=x-large]係度祝各位靚靚生日快樂, 升職加薪, 開心快樂
hola 寫道:

男爵府

環保接龍勳章

我都係八月呀
大家都生日快樂啦
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

首頁

尾頁

跳至