自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咁正份工,無人問津

dear all:

好好奇,咁正份工,無人問津.

尋晚幫友人搵工,驚見勞工署綱招聘.

空缺:1 個 已轉介人數(面試名額):0 人

編號: KTO2006-0015488 AC
   兼職 日期: 2/8/2006
名稱: 會計助理 行業: 商用服務業
工作時間: 上午9時半至下午1時半,每週工作5天
薪酬: 每月$6,000 地區: 觀塘
資歷: 中五程度; 5年經驗; 良好英語; 持有LCC中級証書; full set experience
職責: 負責日常會計工作,Full set A/C
求職者可致電81033103與周小姐聯絡。

betty
NNN

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 咁正份工,無人問津

其實唔一定冇人見工架,因為雇主留了聯絡電話, 咁d人會直接打去, 唔駛經勞工署轉介。實際見工人數只有雇主先知囉。

已轉介人數(面試名額):0 人---> 只顯示經勞工署幫手聯絡雇主的數據

bettylam 寫道:
dear all:

好好奇,咁正份工,無人問津.

尋晚幫友人搵工,驚見勞工署綱招聘.

空缺:1 個 已轉介人數(面試名額):0 人

編號: KTO2006-0015488 AC
   兼職 日期: 2/8/2006
名稱: 會計助理 行業: 商用服務業
工作時間: 上午9時半至下午1時半,每週工作5天
薪酬: 每月$6,000 地區: 觀塘
資歷: 中五程度; 5年經驗; 良好英語; 持有LCC中級証書; full set experience
職責: 負責日常會計工作,Full set A/C
求職者可致電81033103與周小姐聯絡。

betty

男爵府

正??? 唔係掛,我公司出街的亞嬸都有7000仟多元,仲五天工作
有捨必有得 有得必有失

伯爵府

好媽媽勳章

半日工算幾好, 好多半日工都係得4000

男爵府

oh!! So Sorry, 原來係半日工,咁六仟元都可以
有捨必有得 有得必有失

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dearWinChi:
正??? 唔係掛,我公司出街的亞嬸都有7000仟多元,仲五天工作[/quote]>>>>>吾係喎!呢樹返4粒鐘咋喎!

但如果你公司個呀嬸都希7千幾咁就真係超正喎!吾介意問問仲請吾請其他職位呀!

betty
NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dear晴b媽:

其實唔一定冇人見工架,因為雇主留了聯絡電話, 咁d人會直接打去, 唔駛經勞工署轉介。實際見工人數只有雇主先知囉。
>>>thanks!我都即刻叫左個朋友打去啊!拔可能已經請左人啊!

betty
NNN

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係就係好正,不過我唔夠資格呢!:cry: 我都無會計經驗 :cry:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dearstkyo長老妹妹:
係就係好正,不過我唔夠資格呢!:cry: 我都無會計經驗 :cry: [/quote]>>>>>吾緊要啦!仲有好多好工喎!

咦!乜我好似做左agent咁ai >>好,一於試下開番間先

betty
NNN

別墅

嘩....六仟元....半日安咁正

男爵府

呢D工最適合湊仔, 又可以幫補家計, 對C9來講真係幾正架

侯爵府

stkyo 寫道:
係就係好正,不過我唔夠資格呢!:cry: 我都無會計經驗 :cry:

me too 我做緊receptionist

首頁

尾頁

跳至