跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

主席有廢話講

先係度同所有既工作人員講聲唔好意思,因為我遲左到,所以好多野都立立亂,多得你地既聰明機智,完完全全攪掂晒。Many many Thanks!

係度要多謝
ccmching,lawlinhy,~~辛苦晒你地兩個MC喇!

Mei,~~萬分感激,你實在俾左太多意見我喇!

Silvia,FatB,~~兩個東區之友咁忙都幫我做MC!仲有多謝FatB車我返屋企啊!

Dinosaurs,~~尋日真係唔該你幫我守住reception!

Mandy,~~門口大將軍,Good,你成功喇!多謝你尋日幫我...我地唔講老土野架,Honey!

雲妮彭,~~唔該你幫我print野同打電話啊!

miu~miu,~~唔該你車我過去啊,實在唔好意思,我遲大到!

vivian,~~唔該你同Vincent幫我車左咁多野啊!

泰莉 ~~我一定要萬2分感激你,唔係你,我地一班BB都無咁多地墊同玩具可以玩,有機會,我一定搵你飲餐茶,同你傾餐飽湊2個既辛酸史!

多謝咁多位出席既媽媽,實在無機會好好坐低同你地逐個傾下偈 如果尋日有d咩唔好既,唔駛怕,係度炮轟我啦,我地下次希望做得更好,期望Christmas我地有時間,可以攪一個Christmas Party!

仲有,你地張Thank you咭,好多謝你地!
老實講句,你地.....................[size=xx-large]好老土啊!

大宅

Re: 主席有廢話講

昨天真的巧开心的,辛苦你了!

现场所见,大家也很开心,所以这次生日会相当成功的。

子爵府

老土怪
唔好講埋d咁野啦, 出黎玩最緊要開心

大宅

我個女晞恩尋日玩得好開心,夜晚仲哭醒幾次呀!!好多謝你地今日帶比bb好多歡樂!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Brendajoe,Mei,大粉果,Sabrinayin,vivian:
尋日d Games係有獎狀架,不過唔記得左派,你地PM個地址俾我,等我寄返俾你地啦!

大宅

haileymama 寫道:
Brendajoe,Mei,大粉果,Sabrinayin,vivian:
尋日d Games係有獎狀架,不過唔記得左派,你地PM個地址俾我,等我寄返俾你地啦!

这还得了?你马上把奖状连同猪神神、猪彤彤送到我家里,我就原谅你啦!

水晶宮

粉字一家:
唔好啦,我驚你湊佢2個1粒鐘,就拿拿聲搭飛滋返黎俾返我啊

你地一陣上黎我度啦,我頭先講錯,係我老公返左工

複式洋房

真係好開心, 估唔到仲有獎狀添. 請等陣 check PM 啦 !!! 都真係要講番句 "唔該,唔該, 唔該......唔該晒!!!"[img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/aktion033.gif[/img][img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/aktion033.gif[/img][img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/aktion033.gif[/img]

水晶宮

Brenda:
你個女,實在太勁喇

大宅

在此, 衷心感激你地(由其美少女主席), 為大家的生日會攪得有聽有色....
我同個女都未出席過如此大場面的活動, 一入會場都"嘩"左一聽.

好多謝你地~
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

水晶宮

Tracy:
C塔好用嗎 快d同惡人影張使用中既相俾我睇下

別墅

Joyce,

原來還有獎狀啊。我這就PM 地址給妳。

這次生日會真的很成功,連我老公都在他的 Blog 讚不絕口。 現場見到大家都很 enjoy,這肯定是大家的美好回憶。再次謝謝你們,辛苦了。

期待聖誕派對

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

joyce,

你唔好甘客氣啦.....要講多謝都係我講啦.....其實我覺得唔好意思就真.....現場無咩幫手!!!sorry呀!!!

大宅

佢見到個綠色屎塔個樣好神奇, 不停開合個塔拍,
使用中時很抗拒我影佢....講到底, 都是女仔來嘛

haileymama 寫道:
Tracy:
C塔好用嗎 快d同惡人影張使用中既相俾我睇下
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

大宅

星期六果日見到咁多bb好開心呀~~~
好多謝and辛苦晒Joyce~~~~
仲有其他落手落腳0既mammy~~~~

好多謝你地呀~~

複式洋房

主席.....各位mami:

0508 1歲生日會真係攪得好成功,
無論大大小小都玩得好開心,
真係要多謝所有mami, 影相既daddy, 同埋所有出席既bb,
真係多謝晒.......辛苦晒.........

many many thanks!!
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

公爵府

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

joyce
你好娘呀
[img=500,400][/img]

大宅

Joyce,

我只係幫都前, 幫唔都後, 唔好意思啊! :wink:

洋房

Thanks a lot for your organizing this party. We are very happy !

首頁

尾頁

跳至