婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

HELP....剛生完BB,發現乳房有硬塊,有沒有好的女婦科醫生介紹

如題

子爵府

Re: HELP....剛生完BB,發現乳房有硬塊,有沒有好的女婦科醫生介紹

你有冇餵人奶?其實可能係乳腺塞o左,如果會同BB返健康院,可以問下姑娘或醫生。

別墅

Re: HELP....剛生完BB,發現乳房有硬塊,有沒有好的女婦科醫生介紹

我只餵了一個多人奶, 現在2個半月,原來乳腺會閉塞?如果是,需要什麼治療, 因要到月尾才會同BB返健康院.

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我都禁到有D 野, 好驚,細細位硬粒, (我黎緊 M , 未婚)
同剛剛先買左 婦女保同危疾,
請問係咪要保單生效後3個月, CHECK 到有病先賠架???
SO 我唔禁睇醫生住,驚無得賠

別墅

wong1018 寫道:
我只餵了一個多人奶, 現在2個半月,原來乳腺會閉塞?如果是,需要什麼治療, 因要到月尾才會同BB返健康院.

我同你case一樣,當年健康院d醫生教我多d按摩硬塊,心得是要用d力去按,一段時間(唔記得幾耐,好似大約一兩個星期)就冇o左。

大宅

wong1018
check pm

首頁

尾頁

跳至