想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Day 20 幾既入里一齊等消息呀_part4

今次等我開新 part , 睇下係咪會bingo先

↓↓回顧 part 3 ↓↓
[size=medium]Day 20 幾既入里一齊等消息呀 _ part 3

大宅

Re: Day 20 幾既入里一齊等消息呀_part4

我都跟住 bingo 呀!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

boboT,
果然夠快 一齊丫~~~

大宅

bingo預埋我wor :mrgreen:
今日day28啦 (8月8日), 仲要等多一個wk先驗得

大宅

報到..

今朝仲有36.8度, m仲未黎,又要等等 :-x

男爵府

yes yes yes.... waiting.... (but today is Day 39

, oh... it's Day 38 only....

瑪瑙宮

conb,
歡迎~~ 歡迎~~~ 你唔係Day 20 幾都可以入黎答下魚咀

大宅

Why I see two topics for part 4 gei?

男爵府

boboT 寫道:
我都跟住 bingo 呀!!

me too!!!

大宅

miffymiffy 寫道:
boboT,
果然夠快 一齊丫~~~

~~~boboT 快快樂樂等排卵中~~~
唔知會唔會下個星期排卵呢? 等我星期六日整定啲補嘢俾老公食先 下星千祈要排卵呀!!! 卵卵加油

有架啦:

boboT,
威院個電話: 2632 6412, 不過做呢個test好似要12-15週做架, 你打去問一問啦
~~~要排期嗎? 會唔會太遲做唔受理架?~~~

瑪瑙宮

唔係掛 日頭就咁猛
Wish2006 寫道:
Why I see two topics for part 4 gei?

大宅

早呀咁多位~~~我尋晚終於一覺訓天光喇~~~kakaa 成2年冇試過喇~~~我尋晚咪同您地講我尋日受左氣既~我尋晚自己上網search資料學整d 識郁既相~我整左成晚~~kaka~~整到喇~~以後唔使求人~~~kaka~
識到好累...所以訓得好好~~~yeah~

大宅

hehe~~
我又黎...

大宅

頭先莫非我eye 花?

大宅

早晨呀, 咁多位,
咁快就part 4啦, 點解未到2000就part 4既????? 你地係咪仲仍然歡迎我架, 我地呢個topic去到已經唔係day20先入得黎架啦, hehehe..........

BTW,我今朝有返d胃口啦, 我食左1/3盒炒米粉同1杯大既士多卑梨奶, 好開心呀, 希望keep住咁啦, 我d同事話我瘦左好多, 我唔洗太肥, 但係唔好太瘦就好啦

瑪瑙宮

nikitaki,

咁我地係咪者係又有得意既相睇呀??? 第日你教下我地喎 :mrgreen:

大宅

nikitaki
好叻呀!自己學識係咪好有滿足感

大宅

好呀, 咁我答多個魚頭先...
今朝好搞笑, 我見遲到, 諗住追小巴, 點知我老公唔準我跑, 要我慢慢行

瑪瑙宮

conb,
你老公係咪當你有左呀

大宅

suee ,miffymiffy
您地去呢到 click here 睇丫~~我唔識post係 呢到..
其實我係整得好肉酸....因為第一次整...d 頭cut到好肉酸~~~~

首頁

尾頁

跳至