自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

便利已經差不多成為一本咸書

尋日買咗本便利睇,發現多咗一本書,個封面極似龍虎豹,睇埋裡面仲覺得真係不得了,個女仔係咁騷胸露半球,真係世風日下!可能係我保守啦!不過我想我會有段時間罷買便利! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

複式洋房

Re: 便利已經差不多成為一本咸書

我不嬲都當佢係一本咸書 :tongue: :tongue: :tongue:

珍珠宮

MinnaMaMa 寫道:
我不嬲都當佢係一本咸書 :tongue: :tongue: :tongue:

[img[img]

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

呢本野變左咸書好耐啦!

禁止訪問

公爵府

佢同D蛇貓狗放埋一齊, 根本睇唔出佢係一本普通8掛周刊呀!

別墅

睇便利=睇故事 ....... 佢有d係真,但有d假ga ~! 我有個之前fd收$400幫佢做左篇,只係影下相,答下d問題

男爵府

我罷買便利好耐喇 :tongue:

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢本書不斷俾人投訴都係咁... 冇辦法...

複式洋房

其實佢揭側田私穩的時候我已經罷買一次,之後見佢有少少改善再買返,因為我幾鐘意睇佢d故仔(雖然知道有d老吹),同埋那本講食的!點知佢今次仲唔店,我想我都係買新地睇算喇! :tongue: :tongue: :tongue:
仲有,我應該會去投訴,雖然呢件事對我無影嚮,但分分鐘影嚮到心智未成熟的年青人!

禁止訪問

睛靈勳章

侯爵府

manman721 寫道:
睇便利=睇故事 ....... 佢有d係真,但有d假ga ~! 我有個之前fd收$400幫佢做左篇,只係影下相,答下d問題

遮眼$400/全樣$800...

首頁

尾頁

跳至