懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB 不熟睡,怎辦?

我B仔差唔多兩個月了,睡覺經常扎醒,抱住就最好瞓,已試過用米袋,包巾,都唔得,仲有乜計仔呢?
[img align=left]http://www.bbjune.com/sign03.jpg[/img]

男爵府

環保接龍勳章

Re: BB 不熟睡,怎辦?

可能係佢性格既問題呀,我個囝都係咁,果時屋企要粒聲都冇,少少聲都會跳起,連少少燈光既閃動都唔得.我地就係咁忍左成年啦.我就冇辦法呀.

大宅

我仔都係咁架,成日訓訓下冇啦啦彈醒,2隻手周圍搵野捉住,一係就冇啦啦大喊而醒..有時真係比佢嚇到傻
我而家夜晚就同仔仔一齊訓,用包被包住佢,2旁放左2隻公仔0係佢身邊(0係"格肋底"下)令佢覺得我仲抱住佢.有時要比佢捉住隻手佢先肯訓...放左公仔之後佢就訓得好左少少囉...

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

果陣我個女都係咁.....妳有無比塊"玉"佢帶呀?...會好好多.架.....

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

我個bb都係呀,佢訓訓下有時會尖叫和雙手手指散開.我已出盡方法,又米袋又枕頭夾住佢,但佢日頭訓唔夠半個鐘又醒.結果我將佢趴下訓(日頭),佢就訓得好左好多.但我就要時常睇住佢,佢夜晚就可以平訓,都訓得ok

民房

家家公主 寫道:
果陣我個女都係咁.....妳有無比塊"玉"佢帶呀?...會好好多.架.....

我bb都係咁...!

男爵府

vickylyy 寫道:
我個bb都係呀,佢訓訓下有時會尖叫和雙手手指散開.我已出盡方法,又米袋又枕頭夾住佢,但佢日頭訓唔夠半個鐘又醒.結果我將佢趴下訓(日頭),佢就訓得好左好多.但我就要時常睇住佢,佢夜晚就可以平訓,都訓得ok

我個仔又係呀!日頭"aum"佢訓左放床仔.唔夠3個字又喊呀!!
我佢大個少少學下你個方法先...thx

公爵府

好媽媽勳章

正常每個bb都唔會熟睡....
每半個鐘會醒下ga

首頁

尾頁

跳至