夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我老公頭先同我講...

頭先同佢食完晚飯,我番到屋企好眼訓想訓覺,隻佬臨出門口去Band房夾band之前同我講:"咁你訓下先啦!一陣我番黎就叫醒你.....................................呀吾好! [size=x-large]費時養到你咁肥 你都係吾好訓,等我番黎啦~~~!!!吾該你做下瑜珈先啦!" 衰佬!老婆肥d吾好咩!要人等你門等到咁夜!!!家下都仲未番!!!我要鎖門喇!!! 巧C眼訓呀我!!! :-( :-( :-(
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

大宅

Re: 我老公頭先同我講...

一於

大宅

禁止訪問

大宅

小香香 寫道:
你老公咁攪笑既
你又唔聽話既
我係你就照訓

係呀係呀~~~

大宅

我會佢有佢講,我有我瞓。

男爵府

大宅

我成日話自己肥!!我老公就成日話我油浸都唔肥!!嘩…生完之後就體重一直唔滑落!!佢就好死唔死話我生左三個係咁嫁啦!!肥婆!!我就食肥比你睇!!呵…
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

子爵府

好媽媽勳章

你老公可能講笑...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

[quote]
KEOROR 寫道:
一於

男爵府

隻C佬响我開完呢個托皮後一甩鐘先至番泥!仲要買雪糕番黎俾我食添! 佢隻野吖!

基本上佢由拍拖到結婚生仔到依家都係成日要我減肥架啦!成日話我係肥海豚又話我係傲肉美(毛線以前新聞主播個名... )...但又成日MIT到我肥哂!

我依家都係做瑜珈咋!家下最太TARGET係消滅豬肥腩...都吾知幾時至冇...
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

伯爵府

好媽媽勳章

我反而同你相反
我嫁比老公時係瘦的
不過老公全屋上下也覺得
養到老婆肥才係老公的面子
開頭嫁入來...要一日食五餐...食到嘔@_@

大宅

我同老公講要減肥,老公話唔可以.佢話鍾意我肥

別墅

哈哈,咪幾有情趣...
如果真係肥既,咪減囉...

男爵府

kumara、ABCD媽咪

你地實在太幸福啦!
:-x :-x :-x :-x :-x :-x

複式洋房

ABCD媽咪 寫道:
我反而同你相反
我嫁比老公時係瘦的
不過老公全屋上下也覺得

哈哈~一日食5餐?都幾犀利喎!

我老公都猛話覺得我好瘦,成日要我食多d野增肥…但事實上好多女人都唔會覺得自己係「瘦」囉…可能要到我生baby時既身材先達到佢既要求…

侯爵府

食得係福,食到肚皮生豬肉 我覺得肥好D,福氣呀 我老公都係咁話 不過不論肥.痩,最緊要健康

男爵府

:-( 你地就好啦~~~~瘦到老公要你地增肥...我都吾知瘦為何物...我都未曾瘦過!雖則我都吾係好過份,我隻佬都話查實我都OK,只係衰在有個大肥腩,永遠都好似有左四個月咁...!!! 如果我一日五餐咁食...我老公實同我離婚都似~~~~ 有次我同佢講話我放工去左M記食左一杯雪糕同一包薯條....我老公即刻
ABCD媽咪 寫道:
我反而同你相反
我嫁比老公時係瘦的
不過老公全屋上下也覺得

大宅

onon1022 寫道:
你老公可能講笑...

男爵府

佢條友不嬲都鐘意嬉皮笑臉架啦!剩係今日難得兩個人去街街拍拖,佢都已經做左一日諧星喇!!! 好彩J仔幫我報左仇,頭先去外家度接番個仔,我老豆噚日帶左J仔去睇太古城中心個冰燈展覽,攞左張CATALOG,我個仔一見到J佬(我老公)即刻玩野,拉埋我一邊呢埋一齊睇張CATALOG,仲係咁細細聲(不過都係俾我老公聽到)同我講:"吾好俾爸爸睇到呀!" 撘地鐵嗰陣又吾俾爸爸坐响佢隔離:"吾好俾爸爸坐呀!!!" 激到我老公CC下~~~~!!我老公即刻坐埋一邊扁哂咀呷醋!!! 咁衰吖喇!!!話我肥!
Oliviachan 寫道:
[quote]
onon1022 寫道:
你老公可能講笑...
[/quote]

首頁

尾頁

跳至