自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問萬寧換果d sinomax枕頭好唔好用架?幾時換完?

我想知詳情~thx
我想換大人~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問萬寧換果d sinomax枕頭好唔好用架?幾時換完?

9月14號前要換~
印花8月4~9月7買夠50蚊一個~
小童安睡豬:10個印花+$139,20個+$99
另外仲有幾款唔同野~
新奇枕,按摩腰墊,都係同上面一樣咁換~
零壓雙面枕,10個印花+$169,20個+$129

希望幫到你

別墅

Re: 請問萬寧換果d sinomax枕頭好唔好用架?幾時換完?

我都好想知!
按摩腰墊 & 零壓雙面枕好唔好用?
出邊賣緊幾錢?

大宅

ttmum000 寫道:
我都好想知!
出邊賣緊幾錢?

~我同事都想知,有冇人可幫到我同事~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢寫住:
新奇枕同按摩腰墊原價199
安睡豬189
零壓雙面枕259

別墅

有無人知邊款最好用呢??

大宅

sherry媽媽 寫道:
[quote]
ttmum000 寫道:
我都好想知!
出邊賣緊幾錢?

~我同事都想知,有冇人可幫到我同事~[/quote]

我都想知, 我想換一個比我媽咪.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我依家都係瞓緊sinomax枕頭,但唔係換購嗰款,不過覺得幾好,因為以前買過其他牌子啲健康枕都瞓唔慣,好快又塞比老公用,但瞓佢隻太空零壓力枕就ok囉...
不過,我諗你地去門市試吓先換囉,因為都唔見得好平

別墅

新奇枕和安睡豬可以在門市試用.
零壓雙面枕, 門市就沒有賣, 所以無得試.

剛剛開始換, 去門市見過新奇枕做特價$169.

我個朋友用開SINOMAX, 幫屋企人買個雅X的太空枕, 試時OK, 買的那個就唔掂.

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

畀面勳章

點解我見萬o個d資料係換mcmug/mcdull? 係咪8月/9月會有另一輪?

原帖由 teresa621 於 06-8-15 20:11 發表
9月14號前要換~
印花8月4~9月7買夠50蚊一個~
小童安睡豬:10個印花+$139,20個+$99
另外仲有幾款唔同野~
新奇枕,按摩腰墊,都係同上面一樣咁換~
零壓雙面枕,10個印花+$169,20個+$129

希望幫到你 ...

子爵府

你睇清楚d, 個topic 06年架
原帖由 miffy3in1 於 10-3-22 14:16 發表
點解我見萬o個d資料係換mcmug/mcdull? 係咪8月/9月會有另一輪?
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

果然細心!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 yenho 於 10-3-22 14:41 發表
你睇清楚d, 個topic 06年架

唔怪之得牛頭唔答馬咀啦

大宅

而家又真係有得換喎, 價錢就無睇/

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

請問2010年, 要用幾多個印花先換到呀

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

20pcs + $159 (kids) or +$169 (adult)
30pcs + $119 (kids) or +129 (adult)

原帖由 牛精仔 於 10-3-23 17:12 發表
請問2010年, 要用幾多個印花先換到呀

首頁

尾頁

跳至