自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

WHAT'S NEW.....新野wor

BK又有新攪作, 會唔會解釋左點解最近有會員, 簽名部份有野唔見左呢

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: WHAT'S NEW.....新野wor

覺唔覺得跳得快左dd ....定係我呢個老人家睇得慢呢
該用戶已被刪除

珍珠宮

覺呀! 尤其D字多既時候, 睇唔切
貝貝 寫道:

覺唔覺得跳得快左dd ....定係我呢個老人家睇得慢呢

珍珠宮

又係bor.....幾好wor 其實仲可以click埋入去, 點慢都睇得晒 :lol: :lol:
digichoi2 寫道:

mouse指埋去, 會停的, 睇完指返出去就會繼續跳ga喇

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

係喎....空白果陣指埋去就繼續空白.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

全新功能:雙擊瀏覽
於論壇內(包括各論壇主頁及討論文章)內的任何空白位中雙擊滑鼠,便能前往下一頁,十分方便。

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

而家無轉得咁快啦wor....

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

webjen 寫道:
於論壇內(包括各論壇主頁及討論文章)內的任何空白位中雙擊滑鼠,便能前往下一頁,十分方便。

大宅

真係得喎...HAHHAA

侯爵府

好媽媽勳章

有進步!!!
貝貝 寫道:
[quote]
webjen 寫道:

[/quote]
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

幾好用喎..

男爵府

我都覺得好好呀

洋房

男爵府

[size=large]好!—正!--好似好擦鞋咁~~

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

係咪淨係去到下一頁咋,如果想去上一頁呢??
有冇方法做到??
thanks!

洋房

王國長老

王國長老

我都覺得呢個box幾好,可以提示到好多野.

簽名檔點解冇左呢個問題都有講呀

嚴禁簽名相廣告
簽名相是我們給國民的創意空間,但被濫用的話實太不該了。我們會刪除含廣告成分的簽名相,情況嚴重的話更會沒收簽名相空間或鎖戶。

子爵府

但係佢e家先講…

咁未講前已經cut左我成個月,係咪唔公平先

如果佢之前有警告比佢cut都無話可說…但係冇bor :tongue:
edea 寫道:
我都覺得呢個box幾好,可以提示到好多野.

簽名檔點解冇左呢個問題都有講呀

[quote]
嚴禁簽名相廣告
簽名相是我們給國民的創意空間,但被濫用的話實太不該了。我們會刪除含廣告成分的簽名相,情況嚴重的話更會沒收簽名相空間或鎖戶。
[/quote]

等待驗證會員

新function.. 正!!!!

首頁

尾頁

跳至