心聲留言

跳至

首頁
12345...98

尾頁

男爵府

deleted

]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: ☜☞A380☜☞ 早機去晚機返

好野!!有得去旅行LU!大家玩得開針D呀!!

子爵府

嘩!!!好正下喎^^唔知團費貴唔貴??同mind去邊呢???
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

似整牙張床多D

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

公爵府

禾刀雷

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我又想去呀

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

子爵府

愛愛賢^^早陳!!是咪帶mind禾去呀???
3littlepigs 寫道:
我又想去呀
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珍珠宮

我又去~~

子爵府

我又去......

公爵府

早晨呀........

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

早呀!!我以爲係你帶我去咋
meialo 寫道:
愛愛賢^^早陳!!是咪帶mind禾去呀???

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

翡翠宮

嘩巧開針呀坐完牛輪又坐飛雞

禁止發言

好媽媽勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔巧意恕呀!亞婆忍左頭啖湯!亞婆慣左早起去晨運架!所以先趕得切!!!
roccomami 寫道:
一代舊客換新客 :-( :-( :-( :-( ,船長晨早走去揸飛機,乘客趕唔設搭飛機 :-( :-( :-( :-( 衰人99咁早放飛機 ,云仔,摩仔,BE仔,MC仔,鴨仔,ROCCO仔搭唔到頭班機

翡翠宮

咁禾今次咪雷送雞尾
小路 寫道:
唔巧意恕呀!亞婆忍左頭啖湯!亞婆慣左早起去晨運架!所以先趕得切!!! [quote]
一代舊客換新客 :-( :-( :-( :-( ,船長晨早走去揸飛機,乘客趕唔設搭飛機 :-( :-( :-( :-( 衰人99咁早放飛機 ,云仔,摩仔,BE仔,MC仔,鴨仔,ROCCO仔搭唔到頭班機
[/quote]

禁止發言

好媽媽勳章

翡翠宮

李咁靠非呀 婆婆唔使怕有禾助李後盾
99話架機係試飛,由李咁嘴機長揸飛機,婆婆ARE YOU NICE DAY!!GOOD LUCK!坐穩 機長最関心長者。 [quote]
小路 寫道:
唔巧意恕呀!亞婆忍左頭啖湯!亞婆慣左早起去晨運架!所以先趕得切!!!

水晶宮

[size=small]都唔等埋我...就起飛...都冇解..
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

首頁
12345...98

尾頁

跳至