自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今朝剝完阻生智慧齒,而家超級痛,又不停流口水,好想喊

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:今朝剝完阻生智慧齒,超級痛

經驗係去普通西e睇e生羅止痛消炎藥
因為牙e嗰d吾得架
拿林去睇啦
如果吾係你今晚吾水訓

男爵府

我上次做手術剝完後痛左3個多星期, 每天吃超過4粒止痛藥, 無論私家或政府醫生開個D都止吾到痛, 夜晚又瞓瞓下痛醒,成日都痛到喊, 連個頭都好痛, 最後頂吾順要食安眠藥先瞓到! 唸起都有陰影。

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:今朝剝完阻生智慧齒,而家超級痛,又不停流

原帖由 princess_mama 於 13-03-26 發表
做其他嘢分散注意力啦

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

原帖由 princess_mama 於 13-03-26 發表
麻醉藥過曬,你要連針?照吞口水

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我月頭剝完又無野啵,不過打左4支麻醉,但我果隻係正常生但蛀左一半

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

回覆 回覆:sophialing的帖子

我都係打左4枝針....我而家口又張唔大,半邊面腫哂,麻醉藥過左,真係好痛呀

伯爵府

我一次過剝兩隻都係打一枝麻醉針,點解你要打四枝??

我有兩隻仲要整碎先拎到出黎,兩次都係剝兩隻,麻藥過左都無感覺。。係塊面腫左。。。

大宅

加油呀!牙痛惨過大病

Fion

大宅

回覆:fion81 的帖子

係咪個醫生手勢唔好~我mok個隻係未生出嚟,但唔痛!你試下用冰(夫)下,會好d!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

忍多2星期啦, 之前我都要麻醉開刀, lu針, 腫到好似塞左個兵兵波咁, 成個人都無心機做嘢, 真係明白咩叫做牙痛慘過大病。

http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

男爵府

我尋日去睇牙 佢都叫我剝 一隻出哂黎一千 另一隻要照就千5至二千5 呢個價係咪正常嫁 好肉赤

珍珠宮

牙醫嗰d止痛藥好得喎!

朋友成日比片我

男爵府

係咪醫生手勢問題?我上次剝智慧牙之後,完全唔痛!

mok239   ME 2  發表於 13-5-3 18:48

珍珠宮

我上兩個月剝完,超~痛~唔明有人話唔痛!

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

子爵府

我都剝過,一隻出左黎,一隻打橫生要扑斷再kick返出黎,痛左我成個星期,

大宅

pain

男爵府

回覆 回覆:VKwan的帖子

真係勁痛同腫,我而家腫到好似含住個波係口咁,聽日點見人呀

大宅

回覆 princess_mama 的帖子

好驚呀....我4月都要剥呀?請問你要開刀ma?剥左幾錢?thx~~

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

我經驗係,醫院剝完牙醫生俾咗4日SL我,但毛係到返工果日先岩岩消咗腫
而果幾日响屋企簡直生不如死,好似俾人打爆咗個下鄂咁,痛到不停標眼水

請勿打招呼~

首頁

尾頁

跳至