懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係咪未見肚就要開始塗肚紋膏架啦???

如題

禁止訪問

Re: 係咪未見肚就要開始塗肚紋膏架啦???

大宅

係....總之有左就開始搽會好d, 我個時有左2個月就開始, 搽到生完之後2個月, 冇肚紋

大宅

我3個月到就要開始搽喇~

大宅

我而家差唔多2個半月, 開始'查'啦...

複式洋房

我4~5個月囉~因為好痕~痕就查囉我~
因為到大先查可能已經有肚紋拉 :-(
]

珍珠宮

硬係早D搽好啦,我二個半月就已經開始搽啦!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

我係3個月開始搽架, 但我差唔多4 個月先見肚...
宜家七個幾月....岩岩呢兩日見個肚下面兩邊有d好細條的又紫又紅的物體..., 唔知呢d係咪叫做肚紋呀??

你地有冇人知呀..??

大宅

birdchai 寫道:
宜家七個幾月....岩岩呢兩日見個肚下面兩邊有d好細條的又紫又紅的物體..., 唔知呢d係咪叫做肚紋呀??

你地有冇人知呀..??

yi... 又紫又紅既物體, 我0係肚腩下面都見倒, 不過係好幼既, 好似微絲血管咁, 我無理...

大宅

Retail 寫道:
[quote]
birdchai 寫道:

你地有冇人知呀..??

yi... 又紫又紅既物體, 我0係肚腩下面都見倒, 不過係好幼既, 好似微絲血管咁, 我無理...[/quote]

係呀係呀,就係呢d啦..
我岩岩呢兩日先發現有..,你幾多個月呀,咁快有..?

男爵府

我28號生喇 都未有, 其實係整定既, 搽左都一樣會有架, 有人唔搽都無架, 搽野係希望佢唔好勁多, 已經好架喇 有啲人真係多到好肉酸架

複式洋房

我二個月左右就開始用啦!不過都有肚紋架!
不過我過二日就生, 呢二個week 肚紋開始淡及少咗d,
我諗生完會好好多架啦!

別墅

我未見肚已經查ga喇,
到成7個半月個肚都keep得好好,
係左右兩邊盤骨位因為一路都無查到,
所以開始有紋,搞到個人冇晒心機…
之後果排就無乜搽過lu,
本來個肚一直都冇紋嫁,相安無事…
但自從38 week後就一發不可收實喇…

大宅

karen908 寫道:
我未見肚已經查ga喇,
到成7個半月個肚都keep得好好,
係左右兩邊盤骨位因為一路都無查到,
所以開始有紋,搞到個人冇晒心機…
之後果排就無乜搽過lu,
本來個肚一直都冇紋嫁,相安無事…
但自從38 week後就一發不可收實喇…

我宜家都係到成7個半月左右..
亦都係左右兩邊盤骨位有少少肚紋呀..,
咁你生完d紋有冇退到呀..?

大宅

好媽媽勳章

我都覺得早D查會好D, 不過生完都要查呀!!因為肚皮開始收縮, 查咗會潤D, 收得好D!
仲有提醒下大家, 唔好唔記得膝蓋後面同埋大脾內則, 呢兩度好難可以補救到!!!

複式洋房

唉... 我一有BB就開始搽, 以為自己咁好彩無肚紋啦, 點知8個月開始係肚底爆咗3條紫紫紅紅嘅紋出黎, 真係搞到個人冇晒心機架 :-( :-(

大宅

我一有BB就開始搽,so far 到生完都唔見有肚紋.

首頁

尾頁

跳至