親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

自由行去台北, 住天成,萬事達,長虹...邊間好?

住邊度會比較方便呢? 買package邊間好?

大宅

Re: 自由行去台北, 住天成,萬事達,長虹...邊間好?

住天成比較方便, 鄰近台北車站和捷運, 去永安問o

男爵府

可以試萬事達喎,聽說係上年先開咋,我同事上年住過,佢話好得.....
package我通常係康泰買

大宅

我啱啱去完回來, 我住東龍...都 ok, 不過, 我見到萬事達都好新淨, 如果 like 行旺市, 我都建議住西門丁, 天成係就係近捷運, 但係感覺無乜野行囉...佢同西門丁只是一站之隔之嘛, 我見我 d 朋友佢地都係住天成, 但都特登成日搭車去行西門丁...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我係八月中去住天成,交通方便-但真係無咩野行,店舖好早關門.除非你中意書局街(9:30左右己開門�相機街...,咁就好近.但若中意旺同食野,真係西門町好,係台北車站無咩特別野食.
我次次都係食完早餐�晚餐先過去西門町-但去到已食飽只好看不好再吃...要住西門町才可吃到書本介紹那些美食哦!

大宅

今年六月時住過萬事達,真係幾新淨架,都好OK....
一條直路就到捷運站~
我係上網BOOK佢地既名仕雙人房,原來分2種架,
1)5呎大床+有按摩既浴缸
2)7呎大床+普通浴缸

大宅

Venessa,

萬事達近邊呀? 你上網book幾錢, 會唔會平過hk agent呀?

大宅

ss2003,
係東龍前少少,街口....你check下個佢個website---->>click here
因我出發前30小時先book酒店so無問旅行社幾錢,即刻上網book咋

大宅

Venessa,

Thanks
地點都幾好喎

民房

Agree, 萬事達ok, 好新,仲係LCDtv, 又近西門丁好方便, 我地兩公婆2月岩岩去台灣番黎, 係去再映婚紗相,因為結左婚十年, 係咪好無聊呀.......但係台灣D婚紗相真係ok喎, 不過D人話平,我就覺得一D都唔平映, 左我1萬8千幾, 我以前係香港映都係映左
8千 幾咋, 心都痛埋

伯爵府

好媽媽勳章

如果近來來說...
我不建議去天成
因為在台北火車站旁
如果有大遊行...或佢地over night留在果邊
係怕會嘈到訓唔到

我訂左萬士達下個月住
是正價的7折
無分平日或假日
機票長榮的網頁買...1200元

大宅

ABCD媽咪,

你帶唔帶小朋友去呀? 唔知d房夠唔夠鬆動呢?
請你返o黎再報料啦

伯爵府

好媽媽勳章

ss2003
你什麼時候會去?
我見佢話個房有6-7坪名士房,,8-9坪尊爵房
應該ok掛

複式洋房

萬事達 ok架, 華華就要去新綰, 天成其實好唔方便,holiday inn都係

------以上全部是claudia媽send比我D料,睇下幫唔幫到你

首頁

尾頁

跳至