懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你地在那裡買大肚衫呀?

請問你地在那裡買大肚衫呀? 要比較時髦d

大宅

Re: 請問你地在那裡買大肚衫呀?

洋房

you could choose some in kln city. it's cheap.
每個孩子也是父母的祝福, 也是每個父母心中的小天使。“教養孩童走在當行的路上, 到老也不偏離。“

複式洋房

我喺Mother World買咗2件, 完全唔似大肚衫, 生完都可以著返嘅, 不過要$400-$500一件

男爵府

係女人街中間個段...就會有得賣...但有 d 都幾土...但勝在平靚正...唔岩著...( 因個肚會大丫嘛)...又唔肉痛..

大宅

我都係咁話,大肚只係一段時間,我5個月之前都係著

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都應同.陀個幾個月唔需要咁貴,我覺得珊珊孕婦時裝都ok.$150/2褲裙.靚好多同唔似大肚feel都係百多元.值得去睇睇.好多bk媽媽都話好.平靚正
珊珊有3間分店:

將軍澳新都城三期(寶琳MTR)1/L 142號.

葵涌廣場G/F70號A.

馬鞍山廣場海柏花園2樓229號(渣打銀行對面).

男爵府

珊珊
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

複式洋房

我一直以為珊珊已經叫好平,但最近係大埔行街途經大埔廣場二樓,入面有間叫朗婷舍嘅店舖,啲衫仲平呀!珊珊有的貨佢都有,我之前係珊珊買了成千六蚊,以為好平,去到才知買貴了,例如珊珊買179.9元的大肚裙,個度只賣99.9元咋!仲有件上身衫,比珊珊平成50元!真係好激氣!
(在此聲明我唔係幫人賣廣告,這只係我慘痛經歷的分享!)

別墅

我都有去過呢間買, 叫做龍珠, sales真係好人, 平過珊珊, 不過地方細, 若要試衫, 要去商場toilet試, 但若耐心地揀, 都揀好野。

[quote]
cool_BB 寫道:
我都係咁話,大肚只係一段時間,我5個月之前都係著
該用戶已被刪除

民房

太子始創有一間, 不過唔記得一樓定二樓, 我太太之前三次大肚都去果度買衫, 價錢reasonable, 而且老闆娘好好人.

大宅

環保接龍勳章

我都去過好多間孕婦舖睇過.但最後我都係選擇番珊珊.因為覺得佢地款潮.價錢合理.服務態度好好(將軍澳分店).有次sales見我取2袋重關門送我上mtr
大埔.龍珠.都唔錯.不過太細,好迫同焗.令我不太舒服款式又唔夠珊珊多.佢地有.珊珊都有.但珊珊有好多款(褲.衫.裙.側枕...)佢地都無.價錢我覺得相差唔大.我係珊珊都買左$2xxx.佢都送左好多野比我.有好多款生完重可以著 試過咁多間,係珊珊買得最開心.我介紹同事旺角.大埔,九龍塘等等比佢地選擇.佢地話最後都係選擇珊珊

禁止訪問

大宅

我尋日收到個mail話呢間Net做緊咩特價週,全新連身裙照價再有7折($100左右), 衫就8折($50左右), 見佢咁平又幾in, 所以都買左幾件, 仲約左今晚交收! 佢最好就係一手交錢一手交貨, 安全d呀ma!! 有興趣入去睇下啦!!!

copy----(將以下d字copy去 "網址(D)" 位再按enter就可以睇到d款)

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/jap_fashionnet/album?.dir=3cbdscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos

大宅

mayyan1214
咁請你取貨後上來比些意見呀, 因為我重有2個月就生啦, 唔想再浪費$去買衫呀!

別墅

我係深水埗買,講價後都只係$50-$70左右一條大肚裙,款式普普通通,但唔係娘裙!

大宅

差D唔記得上嚟分享返添!
我尋晚交收左幾件衫, 佢D質地真係幾好喎, cutting又幾靚, 原來佢D衫全部都sell去日本賣嫁, 可能係咁, D設計一D都唔覺得leung同cheap....我買左4件衫都唔使$200...所以都覺得幾抵呀!!

坤囡囡 寫道:
mayyan1214
咁請你取貨後上來比些意見呀, 因為我重有2個月就生啦, 唔想再浪費$去買衫呀!

複式洋房

你可晤可以講比我知點可以訂購?

大宅

Lolocat,

我係打比個sales order嫁, 佢個Albums裡面有聯絡電話嫁.:lol:

copy----(將以下d字copy去 "網址(D)" 位再按enter就可以睇到d款)
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/jap_fashionnet/album?.dir=3cbdscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos

mayyan1214 寫道:
我尋日收到個mail話呢間Net做緊咩特價週,全新連身裙照價再有7折($100左右), 衫就8折($50左右), 見佢咁平又幾in, 所以都買左幾件, 仲約左今晚交收! 佢最好就係一手交錢一手交貨, 安全d呀ma!! 有興趣入去睇下啦!!!

首頁

尾頁

跳至