家庭理財

跳至

首頁

尾頁

別墅

外幣找換(急)

想問下大家:
外幣找換邊間銀行最抵?恆生係咪換得最少?
我想換澳元。

唔該晒!

大宅

Re: 外幣找換(急)

外幣找換乜唔係應該找換店個價會好架咩?銀行點都好唔過找換店架

別墅

不過我信唔過找換店!通常都比D又殘又爛既比人,又唔准換!

但我見間間銀行網上個價都唔同,唔知真正去換既時候係咪間間都一樣。有無人知?

禁止訪問

大宅

百年好好架!我次次都係百年換。佢係中環,電話25250474

ha8mo 寫道:
街邊找換店個價嚇屎人架喎!

別墅

唔該晒各位

男爵府

go to bank is more safe. usually internet banking quoted price is not as good as counter.

大宅

去銀行換就會搵陣d, 可以先打電話去check rate 同問下有無貨, 如果無, 要預約. 通常我會問恆生或廖創興, 有價講咖.
[img align=left]http://img7.picsplace.to/img7/25/0578-1.jpg[/img]

大宅

中環個間百年老字號, 個電梯外面有護衛睇住o架.
我最近換台幣, 4.18
係台灣機場只得 4.1

如果換得多錢. 我一定會去 百年.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

首頁

尾頁

跳至