嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

RE-ON仲未送奶粉黎

又話今日送黎,到依家都冇打電話黎,點架 :evil: 送奶粉都放飛機

男爵府

Re: RE-ON仲未送奶粉黎

我都試過呀,不如你打個電話去問下啦,因為上次佢就係miss左我張單呀.......

等待驗證會員

打電話去冇人聽架 終於9點40分送

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

尋日我打左電話去...叫佢地快d送,佢地話今日放比我...
咁我等到下午4點半...電話重未到...咁我又要落街喎...
一陣我落左街佢先話到我就死啦...
之後打去re-on問...佢地話幫我打電話比送貨果d人叫佢地打番比我...
5點鬆d送貨果d人打黎問我6點半前得唔得?
我話6點前得嘛?
佢話最快都要6點3...因今日真係好多單...
佢地話第一時間送左比我先喎...之後真係6點3咁上下就到左喇~
我訂左2次..第1次我因要事中午要出街...佢地之瓶話下午送貨...我9點幾差唔多10點打比佢地話我bb冇奶粉喇!!(當然假架啦...但我中午就要走所以唯有係咁講啦~)
之後佢地好快10點幾已經回覆我送緊黎...
不過我今日打去問果個人...佢都話今日真係好多好多貨要送...你下次都打去追緊d...同埋我幾次打去佢地都聽到架...你試多幾次可能好d
因我都知...係咁等等等...得個等字真係唔知點好...如果有事就屎火喇...又冇奶粉重大獲!!

男爵府

知唔知仔佢地係米+左價呢..我上之訂和光堂細仔有offer 160per can 仲送好多野.. 今日去睇有左個個page .仲見到要164per can

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

carjimlam 寫道:
知唔知仔佢地係米+左價呢..我上之訂和光堂細仔有offer 160per can 仲送好多野.. 今日去睇有左個個page .仲見到要164per can

我個仔食森永所以我只有留意森永大仔個價錢喳...
我7月訂果時到依家...都係$1160一箱~
不過上次有包80片wakado snoopy濕紙巾送,今次就冇野送喇...

首頁

尾頁

跳至