夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無遇過老公D男性朋友,成日無厘頭對你毛手毛腳???

頭先我落街去接J仔放學途中遇到我老公個BAND友,禮貌上我同佢打聲招呼,佢話佢上BAND整歌同埋我話我去接仔放學後,我想走嗰陣條友無厘頭捉一捉我手碗一下先至後至走... ?-( ?-( ?-( 條友吾係第一次咁無厘頭掂我架喇!早年幾之前响BAND房,佢又係無厘頭擺隻手响我膝頭哥度幾秒仲要懶係望下我有無反應咁望左我一陣至放手走人...

比着你地,你地認為佢响樹反乜吖嗱....!!!

P.S.記住我本身個樣吾係好樣,係樣殘又肥又師奶,出街會俾差佬當我係隻程証人士咁逗嗰隻...我個人覺得我吾會吸引到男人,所以我一直都覺得呢條友好玩野!
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

別墅

Re: 有無遇過老公D男性朋友,成日無厘頭對你毛手毛腳???

你有無同你老公講過呀,有d男人係咁賤,慣晒手勢咁

男爵府

Re: 有無遇過老公D男性朋友,成日無厘頭對你毛手毛腳???

我吾敢講俾老公知呀...我老公响朋友之中係最惡最易失控打人嗰個,佢既綽號係'瘋狂的血',再者我近呢年都無再蒲BAND房,吾會同呢條友有任何接觸,所以至費鬼時講咋!

不過嗰次佢响BAND房咁樣撘我大脾,我就有同老公講,不過係好間接咁講,話係發生响我朋友身上,因為嗰陣我咁大個女第一次遇着呢D騎呢事,又係吾知條友玩乜諗乜,所以咪問下我隻佬認為點囉! 不過嗰陣我隻佬都話條友對我朋友(我)有野,佢仲話就算只係掂人地大脾一秒都已經係對人有企圖... 老公...乜你咁睇得起我呀...
peddymama 寫道:
你有無同你老公講過呀,有d男人係咁賤,慣晒手勢咁
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

珍珠宮

有呀有呀~~~~

前2年左右啦, 其實唔係我老公d fd, 係我老公既細佬既fd, 識左好多年, 但我老公同佢唔係太熟, 因為當時我老公d細佬都係一齊係度住, 咁果個朋友有時都會上黎睇下波既!

有一日, 我係廚房洗緊碗, 佢忽然走入黎, 企係我後面, 咁我個廚房好細架麻, 企2個人已經唔多轉到身, 我已經貼到個洗碗盆實一實, 佢都仲要埃埋黎, 仲用xx頂住我pet pet!!!

我即刻同佢講, "我要出去, 唔該借借!!"

出到去拉老公入房, 同佢講件事, 跟住我老公都好火, 但都問我, 係咪真係feel到, 我話九成係, 跟住佢話費事同佢嘈而傷左兄弟情, 叫我以後佢上黎都唔好出廳, 呢埋係房, 而佢亦都會同佢細佬講叫佢個fd唔好上黎咁多!!

其實之前呢條友已經成日埃身埃勢, 不過冇呢次咁過份, 係哄埋d, 同埋有時會失驚無神係我後頸裝個頭出黎!!

搞到我而家有任何男性(除左老公, 老豆, 細佬, 同公公之外)一行近我3呎範圍我都會彈開!! (除非本來就好逼!)

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

嘩~~~~咁狼死既!!!好彩你隻佬處理得好件事咋!至少吾會攞人地條狗命啦..!!我嗰陣都有同我老公另外一兩個朋友傾過呢件事,佢地都叫我吾好話俾隻佬知,佢地個個都話如果我隻佬知一定會搞出人命...所以到家下我C都吾敢同佢講...
小寶貝兒 寫道:
有呀有呀~~~~

前2年左右啦, 其實唔係我老公d fd, 係我老公既細佬既fd, 識左好多年, 但我老公同佢唔係太熟, 因為當時我老公d細佬都係一齊係度住, 咁果個朋友有時都會上黎睇下波既!

有一日, 我係廚房洗緊碗, 佢忽然走入黎, 企係我後面, 咁我個廚房好細架麻, 企2個人已經唔多轉到身, 我已經貼到個洗碗盆實一實, 佢都仲要埃埋黎, 仲用xx頂住我pet pet!!!

我即刻同佢講, "我要出去, 唔該借借!!"

出到去拉老公入房, 同佢講件事, 跟住我老公都好火, 但都問我, 係咪真係feel到, 我話九成係, 跟住佢話費事同佢嘈而傷左兄弟情, 叫我以後佢上黎都唔好出廳, 呢埋係房, 而佢亦都會同佢細佬講叫佢個fd唔好上黎咁多!!

其實之前呢條友已經成日埃身埃勢, 不過冇呢次咁過份, 係哄埋d, 同埋有時會失驚無神係我後頸裝個頭出黎!!

搞到我而家有任何男性(除左老公, 老豆, 細佬, 同公公之外)一行近我3呎範圍我都會彈開!! (除非本來就好逼!)

珍珠宮

係呀, 真係好彩我老公算冷靜咋.....果時我真係被果條友嚇到我不知所措呀!!
妳老公..... 又真係幾暴躁喎~~ 如果小事, 都係唔好講, 最多自己避遠d!!

話時話, 唔知點解, 我成日被人非禮, 係咪我個樣生得蠢, 好恰呀?!

ps, 我都唔係靚女黎架, 細個仲成個男人婆咁樣, 頭髮短到被人叫哥哥架.... 又肥!! 都唔知點解會選中我!! :-(

大宅

男爵府

我十幾廿歲頭嗰陣就成日無啦啦有D响街吾識既叔叔/哥哥上前撘訕(亞叉仔都試過...走上前問我:WHAT IS YOUR NAME,一輪咀用英文話想同我做朋友... ),但呢幾年都無啦...我又吾KEEP,樣又殘又無錢買靚衫裝身,仲娘過大陸游水黎嗰D人士...係吾明點解呢條友好擺到明玩野咁係咁撩我...嗰陣佢仲激呀...明知我隻佬吾多鐘意佢成日撩我傾計架啦,佢都成日好似專登咁當住我隻佬面前請我食野(日本煙/佢FANS送既生日蛋糕/零食...),搞到我老公黑面...最後我隻佬忍無可忍,用番佢嗰招,專登响呢條友面前主動同我攬身攬勢又同我講露骨說話,擺到明我地係一對恩愛夫妻咁,咁條友至收歛番吾敢再咁撩我咋!!!!估吾到今日就咁响街撞到,佢都可以無聊到捉我隻手(腕)~~~!!!都吾知佢係乜心態....佢估我係佢FANS咩...
小寶貝兒 寫道:
係呀, 真係好彩我老公算冷靜咋.....果時我真係被果條友嚇到我不知所措呀!!
妳老公..... 又真係幾暴躁喎~~ 如果小事, 都係唔好講, 最多自己避遠d!!

話時話, 唔知點解, 我成日被人非禮, 係咪我個樣生得蠢, 好恰呀?!

ps, 我都唔係靚女黎架, 細個仲成個男人婆咁樣, 頭髮短到被人叫哥哥架.... 又肥!! 都唔知點解會選中我!! :-(

珍珠宮

唉... 妳都只係搭訕姐.... 我中4果年呀, 搭輕鐵返學, 上左車冇耐就覺得後面有d野頂住我, 後尾仲猛咁向前頂, 到再下一個站, 少d人果時佢就即刻閃左出車, 我仲見到係一個60幾歲既伯父黎架!! 我仲被d人擋住, 追到追唔切!!

真係好變態!! 好明顯果條死咸虫係等返學時逼埋去d學生妹後面搞, 而且睇佢閃果下, 應該係閃過好多次, 好熟手 :-( :-(

仲有另外2次就係自己白痴, 信錯左人.... 唉....

男爵府

嘩...你都好慘喎!!!我最慘嗰次都只係响電車無啦啦俾個叔叔(嗰陣我得十三四歲)攬住我條腰仲要鍚左我面珠一大啖...我番到屋企驚到話俾大佬知,我大佬吾信囉!話我咁細個邊會遇到咁既事... :cry: :cry: :cry:
小寶貝兒 寫道:
唉... 妳都只係搭訕姐.... 我中4果年呀, 搭輕鐵返學, 上左車冇耐就覺得後面有d野頂住我, 後尾仲猛咁向前頂, 到再下一個站, 少d人果時佢就即刻閃左出車, 我仲見到係一個60幾歲既伯父黎架!! 我仲被d人擋住, 追到追唔切!!

真係好變態!! 好明顯果條死咸虫係等返學時逼埋去d學生妹後面搞, 而且睇佢閃果下, 應該係閃過好多次, 好熟手 :-( :-(

仲有另外2次就係自己白痴, 信錯左人.... 唉....

珍珠宮

JAY媽 寫道:
嘩...你都好慘喎!!!我最慘嗰次都只係响電車無啦啦俾個叔叔(嗰陣我得十三四歲)攬住我條腰仲要鍚左我面珠一大啖...我番到屋企驚到話俾大佬知,我大佬吾信囉!話我咁細個邊會遇到咁既事... :cry: :cry: :cry:

下.... 咁都得??? 唔知而家d咸虫係咪都係咁狼死架呢?!

別墅

有一次試過比62個fd無lala搭住個膞頭,妖,條友都唔係第一次喇,不過佢之前向我99出手啫,嗰次佢一搭住我,我咪即刻話囉:嘩,亞叔你唔係有貧血雅,你見暈就踎底啦,你咁大力係咁搭住我,我唔得架喎,你揾個男人搭la.........

自此之後呢條友再無喺我眼前出現過喇,講完

男爵府

哈哈!!!笑c我喇!!!你都寸得佢好應下喎!!!我就無鬼用呢!突如其來發生呢d事,我都係當場被嚇到呆左黎吾切反應...!!!
有一次試過比62個fd無lala搭住個膞頭,妖,條友都唔係第一次喇,不過佢之前向我99出手啫,嗰次佢一搭住我,我咪即刻話囉:嘩,亞叔你唔係有貧血雅,你見暈就踎底啦,你咁大力係咁搭住我,我唔得架喎,你揾個男人搭la.........

別墅

d反應好快

複式洋房

有一次試過比62個fd無lala搭住個膞頭,妖,條友都唔係第一次喇,不過佢之前向我99出手
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 妹妹霖是我們的心肝寶貝, 多咗個妹妹, 做咗家姐了 [雪霖的相薄]

伯爵府

好媽媽勳章

咁我老公朋友就咪試過呀, 因為我見得過三兩個, 仲要係幾次個隻.
但以前返工就試過兩鑊, 一鑊就放工比條PK跟左我幾條街, 然後我好大動作咁企係一個好多人地巴士站前 (唔係排隊), 企係到眼住佢, 佢條PK又停係度望住我唔走, 之後D人覺得奇怪咪望住個PK囉, 佢之後先至肯走.
另一單係落巴士準備轉地鐵, 落左巴士 (巴士總站) 有條死佬一野撞埋黎, 我彩撞到膊頭, 不過好似想攞命咁, 撞到我成個彈開左, 彈左係巴士車頭前面, 個巴士司機都見到呀, 佢係咪手指指條死佬囉. 鬧都鬧唔切, 走得幾死呀
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至