心聲留言

跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

警察既老婆入黎傾下

大宅

Re: 警察既老婆入黎傾下

係話有得一間居屋換一間宿舍,有三個屋苑,, 葵涌七區,葵榕苑 & 油美苑,無左下文.我好想好想好想搬! :-(

大宅

我都想知有沒有任何最新消息,因個女出年讀k1啦!唔想到時轉來轉去.另外葵涌七區仍爛地一塊,葵榕苑已七七八八 & 油美苑現樓,在油塘入面.佢離mtr較近.
Ying MaMa

大宅

老公d同事跟油塘security 叔叔傾計,佢話座向好的唔會做宿舍,所以宿舍的座向一係望墳場,一係就樓望樓喎,但就唔知真唔真 ?咁其實油塘個邊係咪有墳場架??

此外想請問 葵涌七區 和 葵榕苑 正確位置在那裡呢?

侯爵府

2019新春慶豚圓

winnie,
why u 好想好想好想搬 ar?
where u live now ar?
mannok mame
幸福肥師奶

大宅

sue70:
如油塘個邊望到墳場,應該係將軍澳華人墳場,

而葵涌七區 和 葵榕苑 正確位置在大窩口即以前新區.
Ying MaMa

大宅

我岩岩抽到牛池灣, 座向係山~
媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

侯爵府

2019新春慶豚圓

b_B,
牛池灣 有幾大 ar?
幸福肥師奶

洋房

b_B...座向係山斱幾好呀,好過我,我地搬左青衣2個月,好鬼大塵,又多車聲,因為宿舍外係馬路

侯爵府

2019新春慶豚圓

siuhin

hi~
me too ar, but 我搬左 8 個月la,
l live BLK A , you la?
幸福肥師奶

洋房

HI...mannok

Block A 會唔會好嘈呀,我地住B座呀,你個邊大唔大塵呀,我屋企好大塵,成日斱要吸,好煩,買野又唔方便...哈哈....間屋得一樣好...夠大.. :-P

侯爵府

2019新春慶豚圓

好大塵 ar ,what size do you live ar?
幸福肥師奶

男爵府

Hi !! 各位好...........

我住順利架!

複式洋房

Hi 你地好,

我住NORTH POINT 架, 十月生請各位多多指教
[img align=right]baby-kingdom.com[/img]

大宅

hi Sami,
順利好住嘛? 老公有好幾同事都係住順利,有d單位不知幾正,可以睇到煙花,而且仲3間房,真係好鬼羨慕的,我地都試抽過,但始終d分唔高,有次只係欠零點幾分咋,如果個時可以計埋仔仔就好啦,唉....個次真係多麼的失望呀!

不過我下星期搬去銀禧了,都好...有兩間房,面積跟而家大200呎,仔仔有多d地方爬囉,我地都唔等呢個宿舍拆了,一來唔知要等幾耐,二來都想住番沙田區,所以都索性搬。

呢度有無住緊銀禧媽咪呀??我覺得銀禧就無而家咁方便,不過都想試下住私人樓,係呢..樓下個街市係咪好少野買架??初來到請報報料我知吧! 唔該哂!

男爵府

sue70,

hello !! 你好呀!咁你依家住邊樹呀?
順利都ok喇!係買餸就麻煩d lor.........我多數去砰石買餸。不過打風落雨就麻煩喇!完全係唔可以擔遮架!

係呀!銀禧街市係好少野買架.............(我去過一次)。

男爵府

2019勳章

mannok媽咪, siuhin,

I live in Tsing Yi PMQ - Block B about 3 Years. Yes, there is very 大塵, but the transportation is very convenience.
How are you?

大宅

Hi, 各位,

我先生都係做警察的. 而家住緊黃埔.

侯爵府

2019新春慶豚圓

Littlebaby 寫道:
mannok媽咪, siuhin,

I live in Tsing Yi PMQ - Block B about 3 Years. Yes, there is very 大塵, but the transportation is very convenience.

littlebaby,
i just live in tsing yi PMQ about 8 months..
幸福肥師奶

洋房

mannok媽咪...

我住有3房個隻,唔係最大既單位,最大既單位我地唔夠分抽呀,間屋既size我覺得ok啦,有1間雜物房,我地3個人住斱夠架啦,你呢?你住咩size呀?仲有..我想問下你,走廊係咪冇人洗架,我住左2個月斱唔覺有洗,覺得有d污穢,不過我老公話唔可以要求咁多喎

首頁
12345...26

尾頁

跳至