跳至

首頁

尾頁

大宅

晴晴新影集

hi, 同咗晴晴去影樓影相,同大家分享一下先

Ching Ching's web album

別墅

Re: 晴晴新影集

晴晴大個女啦!
今次影既同平時見你地post上來既相有D唔同feel.
我最鍾意佢鍚白兔仔既相,因為覺得佢好tender,充滿愛心.

別墅

幾好bor~
請問個package點計呢?
可否分享一o下?

洋房

晴晴好上鏡, 我鐘意佢

大宅

多謝大家讚賞,黎間係babyface影樓,因為我覺得佢地影得好nature,所以就揀咗黎間

詳細資料,你地可以click

baby face影樓

不過,你地可以等下先,因為佢地會贊助我地917's party,送出$150 coupon

複式洋房

晴晴好cute 呀!
我又要同津津影.
其實我想影好耐架啦!
未得閒"的"起心肝啫.
見你影得咁靚就忍唔住即刻想去影嘞!
等埋你張coupon 先.

子爵府

nganga

晴晴d相好靚啊!!個樣好鬼Q啊!!笑起上黎好可愛呀,

大宅

tobykin2006,

我搵你呢?已send email給你,請收

子爵府

nganga

對唔住,我剛剛先睇到e-mail,因這日我老公放唔到假,所以己黎唔到lu,真係萬分之對唔住.

別墅

nganga,
晴晴真係好可愛! d相影得好自然, 好掂bor!

大宅

nganga:

晴晴真係大過左好多啊!晴晴那張咬緊牙關的相好攪笑呀!
"我們愛,因為神先愛我們。"

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇完晴晴既相, 覺得佢大過左好多, 開始有 D 淑女味.

突然間覺得我地既 BB 已經唔再有 BB feel 啦!

其實, 我又好想再帶 Karl仔 去影樓影相, 不過怕 Karl仔 唔合作, 因為每次一拿相機出來, 佢第一時間搶左去, 所以呢半年都無嘜影到相. 每次在街上想影相, 佢就要搶, 唔比佢搶佢又大喊大叫, 真頭痛.

別墅

Oh!
What a cutie ballerina!
Ching ching is very girlish & the tone of the family are really very match!! ^_^

BTW, have you receive the photos I've sent?

大宅

多謝大家抽時間睇晴晴d相

時間真係過得好快,睇返d相就覺得晴晴大過咗好多,由bb到而家真係增添咗一份少女味道 相信9月17日大家既bb會係另一番境象

我都好鐘意芭蕾舞個形象丫!因為影得晴晴好cute呢!同埋影到晴晴對象腿,睇見就想咬佢一啖la!

公爵府

畀面勳章

影得好靚呀

我上次帶雪晴去影,佢由頭喊到尾,睇完你d相真係想又帶佢去影,不過真係怕左,驚好似上次咁. :-(

係呢,晴晴影相有冇扭計架,同埋你影左幾錢呀,thx

大宅

雪晴晴,

多謝讚美!我當初都諗住晴晴會唔合作,同埋驚。但去到影樓之後,晴晴又出奇地合作同開心,所以輯相影得都算自然同靚,另外晴晴仲同兩個攝影哥哥玩得好開心tim!

我總數都係用咗$600,有40張相、2張2R及1張8R

別墅

nganga,
$600-都係package price?
我click入去睇, 最平package $880-
我俾hubby睇, 被"$880"嚇怕左, 如果$600-就ok bor...
有無相底ga?

thanks!

大宅

軒媽998877,

嘻嘻....其實我係同兩個fd夾既,join咗個3人package,原本$1980,因為我之前有張$200 coupon,所以總數3個人係俾$1780,平均除開就每人$594 law!如果真係要俾$880,我hubby實唔會放過我jar!

不過,佢地係用數碼相ka!所以唔會有相底,但就會俾隻cd我law!

大宅

妳做乜唔叫我黎睇相呀!差D'走寶'添!

晴晴~真係越大越靚女喎!頭髮長長好可愛呢!令我好羨慕哦!穜穜~仲係'男仔頭'呀!唔知佢D頭髮又時先留到晴晴~咁長呢? :cry:

晴晴~尼輯相影得唔錯喎!幾自然,而且有唔同角度,遠近,pose,唔駛張張相咁'似' 佢唔時果時,真係好cool好大個女咁喎! 笑既時候就好sweet,我最鐘意DSC_6867.jpg 既芭蕾舞,其他影到'小象腿'既都好得意

請問有冇時間限制架?你影左幾耐時間? (你地3個朋友一齊去影?) 一個人可以選幾多做造型呀? 佢地會唔會影好多,叫你地加錢揀架? (我好怕揀相,因為我結婚時忍唔住要多左三十幾張婚紗相要另外加多三千幾四千蚊呀!)

其實穜穜~已經去'bb cute' 影左2輯半~所以暫時應該唔會再去影lu,或者等佢再大少少,頭髮長D,定性D,唔好四圍搞野先再影喇!希望D coupon唔好咁快到期喇!

[size=large]如果大家有興趣想平少少幫BB影相,可以去以下網頁睇下穜穜~ 三輯既影樓相! 之後留言俾我,我會PM詳細資料俾你地

請按此處--->[size=large]穜穜~影樓相集 1-2-3 ,歡迎參觀留言!

大宅

Gillian,

嘻...嘻....我以為你忙ma!

佢地係冇時間限制ka!通常會影個幾兩個鐘度law!我嗰日就原本3個family一齊去ka!但最後都分咗3段時間,不過,咁都好,起碼唔駛要所有baby等咁耐。之後,嗰兩個攝影師會幫我地影好多相,但佢地就唔會睇住我地揀相,亦都唔會廹我揀多d相,所以我地最後只係加多一張相咋!因為hubby係度control住我。基本上我都好滿意佢地既服務

首頁

尾頁

跳至